Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım arttı. 2022 Aylığını yükseltebilir miyiz?

dogan_ıstnbl

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
arkadslar hepınıze slmlar sygılar.ben 22 yıldır 3 aydan 3 aya özürlü maası alıyorum. bir ay önce yenı sağlık raporu aldım oranı p ağır özürlü evet ibaresi var.bakım ücreti oy birliğiyle verılmıs sağlık kurulu kararıdır diyor raporda.bu raporla 3 aylık özürlü maasımı nasıl yükseltebılırım ...hepınıze slmlar saygılar...

evrak takibinini nereden yapabılırım

arkadslar 3 aylık özürlü maası almaktayım 680tl .son aldığım sağlık kurulu raporum %70 ağır özürlü.maasımı yükseltmek için dilekce ve yenı aldığım raporumu..SGK pirimsiz ödemeler genel müdürlüğü...tuna cad.no 7.KIZILAY/ANKARA.adresıne gönderdım...kaç günde sonuclanır ve nereden takıp edebılırım...saygılar.

iyiliksever... kardesım cok tşkler.senın bilgi birikimlerıne göre maas yükseltme süresı tahmını ac gün sürüyor.saygılar

2022 maaşı yükseltimini bende yapmıştım 2 ayda sonuçlanmıştı

KARE..bilgin için tşk.. sen hangi adrese göndermıstın evraklarını.benım gönderdiğim adresı okumussundur doğru adrese göndermısmıyım çünkü bu adresı çok aradım umarım doğru adrese göndermısımdır.bu 2022 nin hiç telefonla bilgi alıcak bır birimi yokmu yaa bir hafta uğrastım ne bır telefon ne bır adres gönderdık bakalım dün hakkımızda hayırlısı olur inş kesmesınlerde maası.cevap yazarsan memnun olurum saygılar

Doğan-istanbl;
arkadaşım rapor derecenin yükselmiş olmasından dolayı maaşının arttırılması konusunda rapor ve evraklarını göndermiş olduğun adres doğru bu konuda rahat ol bir endişen olmasın süreç konusundaki soruna gelince, bildiğim kadarıyla bu çok sürmüyor tahminim haziranda alacağınız 3 aylık özürlü maaşına yetişecektir ve inşallah maaşına yansıyacaktır. ben sana SGK Primsiz ödemelerin tlf numarasını vereyim orayı arayıp raporunun ulaşıp ulaşmadığını,süreci ve ne kadar bir artış olduğunu öğrenip takip edebilirsin bu numarayı arayıp özürlü maaşı konusunda görüşmek istediğini söyleyeceksin.

Tel : 0312 458 10 00

UMUDUM25...bilgilendirdiğin için çokkkkk tşkler.içimi rahatlattın biliyormusun.şimdi baya bir rahatladım. özür dlrm bu konularda hiç bilgim yok...%70 ağır özürlü raporum var özürlü olarak haklarım bayada cokmus ama hiçbirini bılmıyorum.bu maas yukseltme konusunuda bır arkadsım sölemıstı sölemese ondanda haberımız olmıycak.çokkk tşkler

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu insan olarak elbette birbirimize yardımcı olacağız bu hepimizin görevi
Yalnız %70 raporla maaş ne kadar artar ondan biraz şüphelerim var inşallah arttırma şartı %75 üzeri değildir çünkü belli bir dereceden sonra bu artış yapılabilir. hayırlısı olur inşallah senin için iyi haberler alırsın görüşünce.

yazan arkadslara bakıyorumda %70 ve üzerı artıyormus tabkı bunlar sadece söğlentıler umarım hayırlısı olur.az önce mail atmıstım gelmıstır inş.slmlar

Hatta raporun işleme girip onaylanırsa hazıran maaşını beklemeden erken de hesabına yatırırlar yapacakları bu artışı yani haziranda alacağın 3 aylık özürlü maaşına kadar bekletmezler bu artışı öncedende sana öderler bilgin olsun arkadaşım.

UMUDUM25...çok saol eksık olma sayenızde baya bilgilendım.sayet zamanınız varsa bırseyler daha sormak istiyorum yüksek müsadenızle tabıkı...burada tlfndan konuşmak serbestmi.çünkü herseyı yazamıyorsun ekrana...

s.a arkadaşlar benimde aynı sorunum var maaş yükselticem dilekce örneğini indirdim 2022 sayılı Kanuna göre. . . . . . . . . . . . . Y. Sicil numaralı dosyadan (18 yaşını bu noktalı kısım sicil numaramı nerden öğrenicem veya boş bıraksam olurmu birde bunu posta yoluylamı göndericem yardımcı olurmusunuz

kon-ak; arkadaşım dilekçe örneğini indermen şart değil indirdiğin örnekde anlamadığın yerler varsa illa onu doldurman gerekmiyor
kendinde dilekçe yazıp derecesi yükselmiş olan son raporunun fotokopisiyle gönderebilirsin

SGK PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ diye yaz dilekçeni

Özür durumumun artması nedeniyle rapor derecem yükselmiş olup özürlü maaşımın arttırılması konusunda gereğinin yapılmasını arz ederim şeklinde kısa bir dilekçeylede başvurunu yapabilirsin

umudum25;

allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim sağolasın

umudum25 ben dogan.konak nerden cıktı yaa kafam karıstı ben bu sıteye alısamıycam heralde

Bu arada T.C numaranı ve iletişim bilgilerini yazmayı özellikle unutma.

bilmem valla nerden cıktı kardeş :D siteyi bırak ben bu hayata alışamadım tmm umudum25 yazıyorum 2 nizede teşekkür ediyorum allah razı olsun

UMUDUM25...verdiğn noyu aradım fakat o numaradanda bilgi vermıyorlar..her aradığın yer bir no verıyo bende vazgectım aramaktan.herzaman diyorum ya burası turkıye işini doğru dürüst yapan yok. ...yınede ilgin için tsklr

Abdullah raporunun ulaşıp ulaşmadıgının takibini evrak takipten de yapabilirsin:Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama
Ama anladığım kadarıyla raporunu ve dilekçeni henuz yeni göndermişsin. Evrağın Ankara'ya ulaştığında hemen işleme alınmaz öyle. Geliş sırasına göre sıraya alınır ve sıras gelince işleme alınır. Bunun da seni etkileyecek olumsuz bir yanı yok. Raporun Kurum kayıtlarına kaydedildiği tarihi takip eden aybaşından itibaren dikkate alınır ve aylık farkın sana topluca ödenir.
Sen evrak takipte "evrak açıklamaları" kısmına bak ve orada raporunu ne zaman gönderdiysen o tarihli bir işlem olup olmadıgına bak ve bu yönde açıklama varsa buraya oradaki bilgileri aktar.
Bu arada raporunu ne zaman gönderdin tam olarak?

Üst Alt