Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım arttı, 2022 maaşım artmadı..?

aslanlar1280@

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]merhaba eskiden %69 oranında ebgeliyim 750 tl maaş alıyorum ama geçinmekte zorlanıyoruz yeni raporum %72 maaşım artması lazım ama yine aynı maaşı alıyorum lütfen yardım edim[/FONT]
nereye baş vurmam lazım

evde bakım maaşı alıyormusun? eğer alıyorsan rapor oranı ne olursa olsun maaş 753 tl'dır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na sorun. Onlar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü 'ne yazmanız gereken dilekçe konusunda ve hangi adrese yazacağınız konusunda yönlendirirler sizi..

KKELEBEKK arkadasinki gibi benimde bir problemim vardi yanit verecek olursan sevinirim.mart 2013 de yüzde 71 yeni rapor cikardim eski raporum yüzde 60 ti haziran 5 te 753 lira aldim rapor oraanindaki artistan dolayi iki aylik farki verirlermi..tsk ederim..not..2022 maasindan bahsediyorum:)

raporda fazla yükselme olmamış onun içindir %85-%90 gibi olsa oLabılırdı ama evde bakım maaşı alıyorsan değişmez

evet evde bakım üçreti alıyorum ama duyduguma göre yükseliyormuş yani ben bilmiyorum teşekürler

ozaman nereye baş vurmam lazam ve hangi evraklar lazım lütfen yardım

sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurun

benimde raporum oranı düşüktü hastalığımın ilerlemesi sonucu yeni rapor aldım ve oran yükseldi eski orana göre düşük maaş alıyordum şimdiki orana göre yüksek alıyorum bağlı bulunduğum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bir dilekçe ve raporumun fotokopisiyle müracat ettim 20 gün içindede onaylandı

mail yoluyla başvurulmaz bizzat kendin gidip başvurcaksın

Üst Alt