Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım arttı. 2022 maaşının yükseltilmesi için başvurdum..?

turgut92

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar bir sorum var ben 2022 maası alıyorum raporum %70in altında olduğu için daha düşük alıyordum hastaneye gidip yeni rapor aldım ve %70in üzerinde aldım bu sefer vakıfa teslim ettim ve maasın yükselecek dendi. benim sorum aralıkta maas alacakmıyım alırsam eskisi gibimi alacağım yoksa yüksekmi alacağım. ve rapor güncellemesi yapılacak dendi vakıftan uzun süre alırmı güncellenmesi

turgut92 aylk yükseltme yapılmadan önce muhtaçlk durumunuz da sorgulanacaktır. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,48 TL altındaysa yükseltme yapılacaktır. muhtaçlığınızda sorun yoksa raporunuz güncellenecek ve işlemlerin bitiminde takip eden ilk ödeme döneminde yeni rapor oranı üzerinden ödeme yapılacaktır. işlemler aralık'a yetişirse aralık'ta ödemelerinize fark yansıtılacaktır. yetişmediği takdirde ise mart aynda alamadıgınız tüm farklar toplu olarak ödenecektir.

@Kalem

evde 2 tane engelli var abimde engelli hanede 2 tane 2022 maaşı alınıyorsa diğerinin aldığı eklenmiyor gelir hesabına biliyorum ve 2 engelli olursa 3 kişi sayılıyor biliyorum gelir hesabında 4 kişi yasıyoruz ama abimle ikimiz ağır engelli olduğumuz için gelir hesabında 5 kişi sayılıyoruz evde bi annemin bakım maası var abimden bi abimin 3 aylık maası var birde benim 3 aylık maasım var bu durumda geçmiyor muhtaçlık sınırlamasını doğrumu hesaplıyorum

birde e devletten kontrol ediyorum hergün ne yazması gerekiyor

Üst Alt