Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım arttı. Özürlü Kimlik kartımı yenilememin bir yararı olur mu?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar şimdiye kadar benim özürlü kimlik kartım %71.yeni aldığım rapor oranı %80.özürlü kimlik kartımı değiştirmeye gittim değiştirmediler.neden dedim fark etmez dediler.ben yinede yeni raporuma göre özürlü kimlik kartımın düzenlemesini istedim bu sefer memur azarladı.ne yapmam lazım.

afedersinizde o kim oluyorsa sizi azarlıyor. Onların Amiri vardır. Ona danısın değiştirsinler.

boş ver kardeşim nasıl olsa bir işe yaramıyor.:eek:

ya herkes yaramıyor diyo. neden yaramasn ya? yaradıqı yerlerde war?

Rapor oranım arttı. Özürlü Kimlik kartımı yenilememin bir yararı olur mu?

arkadaşlar şimdiye kadar benim özürlü kimlik kartım %71.yeni aldığım rapor oranı %80.özürlü kimlik kartımı değiştirmeye gittim değiştirmediler.neden dedim fark etmez dediler.ben yinede yeni raporuma göre özürlü kimlik kartımın düzenlemesini istedim bu sefer memur azarladı.ne yapmam lazım. %71 ile %80 fark edermi.özürlü kimlik kartı için

Ya arkadaşım özürlü kimlik akrtı rapor oranına göre hazırlanmıyor ki %40 ila %100 rapor alan herkez özürlü kimlik kartı alır ..
Ve senin elinizdeki kartı degiştirmenize gerek yok.......

Üst Alt