Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşerse 2022 maaşım kesilir mi?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
kamu devlet memuru veya hasta bakıcı gibi unsurlar varmı bizmi seçiyoruz meslegi onlarmı ayarlıyor.

bide normal işkurdan özürlü işe girmek için en az yüzde 40 oldugunu biliyorum fakat benim raporum yüzde 80 oldugu için işe giremiyorum .arkadşımın biri yüzde oranı düşer işe girersin dedi ama ben fazla buna katılamadım açıkçası korktum bidaha özürlü saglık raporum biraz zor çıkar kesilir diyede korktum açıkcası sorum şu rapor oranı düşerse maaş alabilirmiyim fakat maaşım düşermi

ne gibi bana faydalar dokunabilir onu düşünüyorum açıkcası aydınlatırsanız sevinirim herkese iyi günler dilerim ben orhan baba:)))

Evet artık rapor oranları tüm kurumlar tarafından online izlenebileceği için, olası bir yeni rapor oranı düşük olursa, 2022 maaşının kesilme riski her zaman var: Alınan her yeni rapor 2022 maaşı için risk yaratacak!

Şuda var ki, işe girerseniz zaten 2022 maaşısınızı kestirmekle yükümlüsünüz..

Üst Alt