Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşerse emeklilik iptal olur mu?

Yemliha Baylav

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 11/10/1969 doğumlu yum1986 sgk giriş var toplam gün 4802 gün var engelli vergi indirim baş vurdum %90 ağır engelli EVET rapor hastane rapor verdi 1 yıllık ankaradan cvp bekliyorum ne zaman sonuc gelir bilmem ama sonuç gelince baş vuracağım sorum şu ben emekli olunca rapor oranım düşerse emeklilik iptal olurmu

Yemliha Baylav %90 raporunuz %40 altına düşmez ve emekliliğinizde iptal olmaz bu nedenle

Son düzenleme:
Vergi indirimle SGK başvuruluyor emeklilik için.sizin herhalukarda 15 yildan fazla calismisiniz.raporunuz %40 tan fazla olsun yeter.SGK talep formuna yaslilik emekliliği yazarsiniz.normal emekliler kadar alirsiniz aylik

Yemliha Baylav

Hastane %90 ağır engelli raporunu size 1 yıl süreli mi verdi?

Bu nasıl iş anlamadım...1 yıl sonra ağır engelli birisinin düzeleceğini mi düşünüyor bu hekimler?

Beyin felci yani hemipleji hastalarında günü birlik değişiklik söz konusu o nedenle bir yıllık sanirim

Üst Alt