Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düştü ancak ÖSYM aiste eskisi gibi duruyor. EKPSS'ye nasıl başvuracağım?

asliölge

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, ben 2021 nisanda sınava girerken mr oranım 50 cp oranım 40dı bu yüzden sınava mr çok olduğu için zihinselden sınava girdim 3 sene sonra belgem yenilendi şimdi mr oranım 25 ancak ösym aiste eskisi kayıtlı bu nasıl düzeltilir sınava nasıl kayıt olucam?

Sınava 2020 yılında mı girdiniz? O zaman girdiğiniz rapor oranı değiştiyse tekrardan raporu onaylatmanız gerekir. Rapor oranınız kaç?

lacivert21 evet ekpss 2020ye girdim oran %58 şu an öncekiyle başvuru yapabildim ancak bunu tekrar ösymye rapor yollamakla uğraşacak mıyım? yoksa aile bakanlığına mı gideceğim başvuru için?

asliölge

nitelikli dolandırıcılıktan başın ağrır zihinselden sınava girmişsin 2+3=5 gibi basit sorular ile şuan zihinselden çıktıysan gene kolay sınava girip atanma vs. olursa başın ağrır düzelt raporu

asliölge
Eğer oran değişmişse aile ve sosyal politikalar bakanlığına gidip raporu onaylaman gerekir. Raporunda mental retardasyon işaretli mi?

muhendis3232
Raporda mental retardasyon işaretli ise zihinselden girebilir eğer işaretli değilse genelden girer sınava.

lacivert21

raporum aiste girili olduğu için bakanlığa gitmedim, ösymye dilekçe ve raporumu yollayıp oranı düzeltsem yeterli mi yoksa her sekilde bakanlığa gitmek gerekiyor mu? zaten tek hata ösym sistemindeki hata daha önce zihinselden girdim ama artık genelden girmem gerekiyor.

asliölge

2020 sınavına girdiğin raporundaki oran değiştiği için şu an olan raporunu aile ve sosyal politikalar bakanlığına gidip onaylatman ve 2022 sınavına başvuru yapman gerekir.

gittiğimde bana raporunda zihinsel ve kronik işaretli ortopedik işaretlememiş seni zihinsel yazıcaz dedi tüm memurlar ilerdebi sıkıntı olmaz raporunda zaten zihinsel var öncekide öyle sıkın olmayacağını söyledi umarımda olmaz..

Üst Alt