Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düştü. ÖSYM başvurumu engeller mi?

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
2012'deki ÖMSS kura başvurusundaki raporu %50 idi, 2013'te raporumu yenilediğim için oran %47'ye düştü. Bu durumda ben başvuruyu yaparken 2012'deki başvurum geçerli olur mu yoksa yeni raporumu ösym'ye bildirmem mi gerekiyor.? Lütfen bu konuda bana acil yardım edebilir misiniz...!

Arkadaşım cevap bekliyor benden lütfen cevap verebilir misiniz...?

endiselenme düsmez murat tamam vergi indirimim varmi peki neden düsdü tuaf bir durum yükselecegine düsme durumu

birde ben cogu arkadasdan duydugum %50 ve üzerini daha da tercih ediyorlarmis nedense %40 pek engelli olarak görünmüyor yetkililer soyle düsünüyorlar %40 engel herinsanda mehcut gibi bü düsünceden dolayi insanlarin engelli olmalari ortadan kalkkiyor yanlis bir sistem ankaraya yolladiiginiz rapor oranlarinin düsmesi gibi is bulamiyorsunuz is veren sizi ise almiyor emeklide olamiyorsunuz ozaman tek care kaliyor intaar etmek

arkadaşlar ben vergi indiriminden değil de raporumu yeniledim düşen 3 puanlık fark kura başvurumunu etkiler mi, yani 2012'deki başvurum geçerli olur mu yoksa yeni %47 raporumu ösym'ye bildirmem mi gerekiyor arkadaşım benden sadece bunu istiyor...

Sevgili keremöz arkadaş senin dediğin tercihlerden sonraki süreç için geçerli tamam haklısın ama ben sadece başvuru sürecinden bahsediyorum yinede verdiğin cevap için teşekkür ederim diğer arkadaşlardan da cevap bekliyorum...

rica ederim murat nedemek yardimci olduysam ne mutlu bana

Rapor oran değişikliğini ösymye bildirirsen dilekçeyle iyi olur hatta ösymyi arayıp bizzat sorabilirsin 444 6796

Sevgili karargahx arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama verdiğin numarayı benim arkadaşım geçen Cuma günü defalarca aramasına rağmen cevap vermemişler yinede tekrar söylerim...

Ben ÖSYM ile telefonla konuşmuştum. Aldığımız rapor ÖSYM'yi bağlar, çıkartacağımız ikinci bir rapor kurumu bağlar demişlerdi. İkinci bir rapor almışsın şu durumda. %40 ve üzeri engelli raporu oranına sâhip olmak işe giriş için yeterli. Şu durumda ÖSYM ile olan bağın ilk rapora bağlı. İkinci raporun da iş kurumuna bağlı olacak. Sorun yok ortada. Başarılar...

Üst Alt