Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düştüğü için memurluğuma son verilir mi?

hbbt6

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar

2016 yılında %40 nöroloji bölümü engelli rapor aldım ekpsslere felan girdim atandım memur olarak görev yapıyorum şuan

Asıl konu şöyle: Ben 2016 rapor aldım 2019 da atamam yapıldı hiç bir sorun yok hağlada 2016 daki rapor kullanıyorum
2017 yılın da ben durum bildiirir rapor istedim doktor heyet rapor olarak%20 düşürmüş raporumu
Ama ben 2016 da ki %40 rapor ile atamam oldu 6 yıldır görev yapıyorum memur asaletimi aldım
Raporum%20 düştüğü için memurluğa son verilme olasılığı olur mu
Bu konu ile ilgili böyle durum yaşan var mı

Normal kadroya geçersiniz, engelli kadronuzdaki haklarınız gider. erken emeklilik, kar tatilinde idari izin vs

@hiker, engellli hizmetli kadrosunda yardımcı hizmetler olarak atanmıştım

İlkokul mezunu olarak lise sonrada bitirdim

Yine aynı kadroda yardımcı hizmetlerde mi yoksa düz memur olarak mı devam ederim acaba

@_JoKeR_, engellli hizmetli kadrosunda yardımcı hizmetler olarak atanmıştım

İlkokul mezunu olarak lise sonrada bitirdim

Yine aynı kadroda yardımcı hizmetlerde mi yoksa düz memur olarak mı devam ederim acaba

Kadronuz neyse o kadro ile devam edersiniz(hizmet sınıfınız neyse onla yani ) . sadece artık engelli haklarından faydalanamazsınız. engelli emekliliği, kar tatilleri, resen atama vb gibi haklarınız normal memur neyse ona döner. işten atılmazsınız

Üst Alt