Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşük geldi. Aynı şehirde itiraz mı edeyim başka bir ile mi gideyim?

Jr-bahattin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar;

benim şöyle bir sorum var? 2 ay önce antalya serik devlet hastanesinden rapor almak için başvurdum. saat 10:00 da gittiğim hastaneden saat 14:30 da bütün muayeneler ilgisiz ve özensiz bir şekilde bitmiş ve kurula bile girmiştim. 1 hafta sonra rapor sonucunu da hemen aldım. rapor oranı %29 yazmışlar. şimdi ben bu raporu adam gibi muayene olup doğru oranda alabilmek için itiraz etmek zorunda mıyım. yoksa itiraz etmeden başka bir şehirdeki hastaneye gidip başvurabilir miyim?

bu arada rahatsızlığım: 4 yaşındayken (şuan 37) trafik kazasında sağ ayağım diz altından bilek ve topuk dahil ayak parmakları hariç kopma derecesinde hasar aldı. sağ ayak topuğum yok, bilekte hareket kısıtlığı var (parmak ucuna basarak yürüyorum), diz ve bilek arasında sinir neredeyse hiç yok, diz bilek arasında %30 luk alanda kas ve deride yok. bu şartlarda oranımın daha yüksek olması gerekmez miydi.

merhaba arkadaşlar;

benim şöyle bir sorum var? 2 ay önce antalya serik devlet hastanesinden rapor almak için başvurdum. saat 10:00 da gittiğim hastaneden saat 14:30 da bütün muayeneler ilgisiz ve özensiz bir şekilde bitmiş ve kurula bile girmiştim. 1 hafta sonra rapor sonucunu da hemen aldım. rapor oranı %29 yazmışlar. şimdi ben bu raporu adam gibi muayene olup doğru oranda alabilmek için itiraz etmek zorunda mıyım. yoksa itiraz etmeden başka bir şehirdeki hastaneye gidip başvurabilir miyim?

bu arada rahatsızlığım: 4 yaşındayken (şuan 37) trafik kazasında sağ ayağım diz altından bilek ve topuk dahil ayak parmakları hariç kopma derecesinde hasar aldı. sağ ayak topuğum yok, bilekte hareket kısıtlığı var (parmak ucuna basarak yürüyorum), diz ve bilek arasında sinir neredeyse hiç yok, diz bilek arasında %30 luk alanda kas ve deride yok. bu şartlarda oranımın daha yüksek olması gerekmez miydi.

Jr-bahattin itiraz edebilirsiniz ilk raporsa

Yada 6ay bekliceniz yeniden başvurmak için

İyi muayene etmedilermi:(

merhaba 6 ay geçtikten sonra itiraz etmeden doğrudan yeni bir hastaneye gidebiliyorum doğru mu? çünki itiraz edersem il sağlık müdürlüğünün yönlendirdiği hastaneye gidebiliyor muşum sanırım!!! ben başka şehirde (gata'ya) gitmek istiyorum.

muayene etmek şöyle dursun :mad: bakmadılar bile doğru dürüst. sadece ortopedi ve fizik tedavi doktorları aynı röntgene bakarak kafalarına göre rapor yazmış.

Jr-bahattin evt sufırdan muayene olcan 6ay bekleyin

Yazık olmuş baştan sağma bakılıyo haklısınız elinde emar olmunca röntgen sadece röntgendede bişi çıkmıyo yazıyo normal sen önceden yanında götür sonucunuda yeni çekilmiş

Benim onay önceki emarı kabul etmedi doktor yeni istedi bişi çıkmadı ya makinadan kaynaklı bilmiyom ağrılar var gene

Sizinki ağırmış baya geçmiş olsun

Antalyadasınız heralde itiraz edersen il sağlığa gtcen sana hastane göstercekler seçeceksin gene 29çıkarsa ogeçerli 29dan farklı çıkarsa 3cü hastaneye gitcen kesin raporun o olcak

Bnce itiraz etme derim

Hastalık ilerlemediği durumda hakemden sonra bida vermiyolar

3cürapordan sonra

Üst Alt