Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşünce MTV ödemeye başlamıştım..?

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Şimdi arkadaşlar bir sorum olacak.ben 2014 aralık ta 91 oranımla otv siz araç aldım.2015şubatta oran 80 e dusunce vergileri odedim.ve bu sene oranın yine 91 e çıktı raporum surekli oldu.ocak ayında vergilendirme yapıyorlar.bu verglendirmeyi iptal etmek için ne yapıcam.5 yil satmak hakkım bitince yeniden arac alsam yine otv siz alabilirmiyim.yada 5
2.el araç alsam vergi odermi yim.

ugir ben şunu anlamadım. Aralıkta araç aldıktan sonra şubat ayında rapor düşünce neden ötv ödediniz. 5 yıl devam neden etmediniz?

Mtv ödedim.biliyorsunuz mtv den muafiz.ama oran düşünce mtv çıktı.

Merhaba bugün hallettim vergi dairesi tekrardan mtv den muaf yaptı.

Vergi dairesine muafiyetten tekrar yararlanmak için rapor harici başka evrak götürdünüz mü? Benim araç hurda oldu tüm evrakları götürdüm ama hala eski aracım üzerimde gözüküyor. Yeni araç aldım ama ruhsat işlemlerini bir türlü yapamıyoruz. 15 gün önce yine götürdüm eski aracımın hurda belgelerini tamam düşecek dediler hatta ÖTV bölümünede verdim. Biz ankaraya fax çekiyoruz onlar eski aracınızı ötv'den 2-3 içinde düşecekler dediler ama aradan 15 gün geçti hala olmadı :( Nedendir acaba bilgisi olan var mıdır?

ugir

Ben de benzer bir durumdayım ve size bir sey sormak istiyorum. 2015teki %80'lik raporunuz bu sene nasıl %91'e cikti? İtiraz mi ettiniz?

Başka evrak goturmedim.
Aradaki sürede farklı bir hastaligim daha çıktı.ayrıca heyete girdim ve emekli olduğumu aracimida aldığımı söyledim ve sürekli olarakta verilmesi Ayrıyetten belirttim

Üst Alt