Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürüldü. İtiraz etmek için ne yapmalıyım?

arzuizmir

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ilk rapor %48, 1 yıl sonra değişiklik olacağından tekrar heyete gönderdiler ve %29 ile sonuca bağladılar .
şimdi itiraz etmek için neler yapılmalı ?

önce hastaneden raporumu almam gerekiyor .elimize vermediler raporu biz göndereceğiz dediler .deftardarlıkta bilgi vermiyor hastaneden % kaç ile gittiğini .bugün almaya çalışacağım

Yani şöyle yazayım hastanenin % kaç verdiğini bilmiyorum ama ankaradan gelen cevap %29 önemli olanda ankara değilmi vergi indirimi için ?

ok öğleden sonra hastaneye gidip alayım raporu .ozaman belli olur .teşekkürler

Hastaneye gittim raporu deftardarlığa gönderdik dediler vermediler ,gittim defterdarlığa ordan değil rapor %demi bile söylemediler.bende dedimki ben kime itiraz edeyim hastaneyemi ,maliyeyemi zar zor dosyama baktılar hastaneden yüzdem düşük çıkmış ,böylelikle tekrar rapormu çıkarmam gerekiyor durmumda düzelme yoktur diye .çıldırasım geliyor tekrar heyete gireceğimi bilmek.

Bişi daha sorucam ilk aldığım hastaneden %48 lik rapor işime yararmı peki ?
Rapor tarihim 19/4/06
süreklidir ibaresi işaretli kullnım amacı:durmunu bildiri rapordur yazıyor .

Peki.ben şimdilik hiçbir işlem yapmayacağım vergi indirmindende yararlanmayacağım .1-2 yıl sonra tekrar başvururm olur değilmi bir sorun olmaz

Yada ne önerirsiniz ne yapamalıyım .

selam arkadaslar kocaelide yasıyorum ilk hastaneden aldıgım rapor %40 bu daha sonra 4-5 hastane gıttım ıstanbullara gıttım %20 dusuruldu bır cok yere ıtıraz etmeme ragmen su andada hala ıtıraz hakkım varmı ve ayrıca rapor oranı yukseltılebılırmı

Arkadaşlar hastaneler maliyeye yazdıkları raporda rapor oranı belirtmiyorlar sadece bilgi s raporudur şeklinde rapor yazıp hastanın durumunu tesbit edip sözde maliyey hastaya vermeden gönderiyorlar .

Buda hem hastaya zaman kaybettiriyor hemde hasta adına ne yazıldığını bilemiyor.

Benim önerim heyet rapor formunu bütün doktorlara muayne ettirdikten sonra bir fotokobisini alıb öyle teslim edin hastane heyetine birde doktorlardan muayne ettikten sonra ne yapıb yapın rapor oranını kaç verdiğini forma yazdırın ve öğrenin yoksa

heyete kaldıktan sonra kara güne kalırfsının çünkü heyet bir dosyaya bir dakikak bakmıyor bile

selamlar

Üst Alt