Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürüldü. İtiraz ettim ama hastane yine aynı oranı verecek gibi..?

ulfi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim daha önce almış olduğum raporda polio sekel %40 oranında idi tekrar rapor almaya gittim ve rapor oranım düşürüldü ve itiraz ettim yine aynı hasataneye sevk ettiler. ne yapabilirim hastane yine aynı raporu verecek! hukuki yönden yapabileceğim bişey var mı
aynı duruma düşmüş arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim

Hakem hastanesinin vereceği karar kesindir. Ancak 6 ay sonra yeniden bir hastaneye başvuru yapabilirsiniz.
Ya da, verilen rapor oranında Cetvel'e aykırılık iddianız varsa, hukuki süreç başlatabilirsiniz.

peki bülent bey ben şunu sormak istiyorum. ben işe girerken %40 rapor oranıyla işe yerleştirildim şimdi düştü. bunu ileri sürerek dava açamazmıyız. açsak bi sonuç alabilirmiyiz

Hakem Hastanesinin vereceği karar kesin olacağından bir sonuç elde edemezsiniz.

peki son bir sorum olacak bundan sorada hiç bişeyi araştırmayacağım.benim raporda (b91sağ alt extemitelerde poliomyelitsekeli olarak değerlendirilmiştir hasta geçirmiş olduğu çocuk felci nedeni ile sağ alt extremitelerde kuvvet kaybı hipotrofi aktif hareketlerde azalma .kısalık 8 cm denilmekte) bu oran cetvele göre kaç olması gerekiyor bu konudada fikrinizi almak istiyorum.şu anda % 39 verdiler. Ve ayrıca beni ortopedi uzmanı muayene etmeden imza atmış bunun önemi varmı.

Üst Alt