Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürüldü, nasıl itiraz edebilirim?

fdizen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
öncelikle rahatsız ettiğim için özür dilerim. size bir sorum olucaktı
ben bundan önce 2004 senesinde bakırköy devlet hastanesinden özürlü raporu çıkartım, %40. sağ %60 ve sol %80 kulakta işitme kaybım var.
daha sonra bu raporu kaybettim. 2 gün öncede haseki hastanesinden tekrardan rapor çıkartım. bu sefer bana % 26 lık rapor verdiler. ben bu konuda ne yapabilirim?
benim 2004 den bu zamana kadar kulaklarım çok ilerledi. daha fazla olması gerekirken işitme kaybım bana %26 lık rapor verdiler. ben normal bir kadroda nasıl çalışabilirim. duymakta zorluk çekiyorum. önceki raporumun numarasını biliyorum acaba aynısını çıkartabilir miyim bakırköy devlet hastanesinde

yardımcı olursanız çok sevinirim
çok teşekkür ederim.

raporu almış oldugunuz hatanenin saglık kuruluna yazılı dilekçeyle müracat ederek 3 adet fotografla rapor talebinde bulunmalısınız %26 lık oranda cetvelden kaynaklanıyor malumunuz 2006 dan sonra oranlar düşürüldü iş zorlaştı

Üst Alt