Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürüldü ve sanırım emekli olamayacağım.?

YAHYA AYDİNLİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
merhaba OğuzHan kardeşim

benim ankilozan spodilitim var bu rahatsızlık 1995 te başladı bi takım fizik tedaviler alternatif tıp hepsini tattım 🙂 bu teşhis sanırım 2000 yılında konuldu ve 2005 te engelli raporu aldım
2007 de sağ kalça protez ameliyatı oldum
sene 2023 emekliliğim için raporun güncellenmesi gerekiyormuş ben de güncellemeye çalıştım ve raporum düşürüldü

bu arada hiper tansiyon hastalığımda var hiper tansiyona % 10 ankilozanspondilite % 10 verildi şimdi konu şu 11 ekim 2024 te L5 S1 bel fıtığı ameliyatı oldum fıtık ameliyatı ile beraber yazdığım diğer hastalıkların rapor toplamı tahmininzce ne olabilir

teşekkür ederim

Ht 10
Ankilozan spondilit 10
Total kalça artroplastisi sizin hareket kısıtlanmalarınıza göre değerlendirilip ona göre puan veriliyor, ortalama 25 puan.

Total kalça artroplastisi geçirdiğin ameliyatla ilgili herhangi bir kısıtlamanız var mı yok mu? bunu Klinik değerlendirme ile varsa kısıtlamanız puan verecek olan doktor hesaplayıp ona göre puan veriyor, durumunuza göre 20 puan 25 puan 30 50'ye kadar gidebilir,

Fıtık ameliyatı için en fazla 7 puan... Bazı durumlarda biraz daha yüksek olabilir.

Sizin rapor sonuçlandı mı, toplamda kaç puan aldınız?

@YAHYA AYDİNLİ,

Son düzenleme:
şu an elimde 20 puan var

hareket kısıtlaması kısmen tam sağlıklı bir kişi gibi değilim zaman zaman şiddetli ağrı yaşıyorum

ortopedi ve romatoloji fizikçi puan vercek diye puan vermediler

size katılıyorum hak ediş puan 40 50 olmalıydı ama neyazıkki birde fizikiçi tarafından azarlandık bu da yanımıza kar kaldı Allah büyüktür

dün heyete girecektim fakat iptal ettim güvenemedim puan alamıcaz çektiğimiz eziyet yanımıza kar kalcak cevaplarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ben genel olarak sağlık camiasını,sağlık çalışanlarını, en alttan en üst seviyede olan her türlü sağlık çalışanını savunan biriyim ancak; hiç kimsenin kimseyi azarlama hakkı yok, hangi hekimse onu kınıyorum.👎

@07antalya,

Allah iyiliğini versin ne kadar güldüm ya 🤣

Gerçekten bir yanlışlık varsa heyete girmeden düzeltirim tekrar uğraşırsınız, boşa zaman kaybı yaşamış olmayın.

@OğuzHan112,

Ufak bir yanlışlık var bacağım yerinde duruyor🤣 beceremedim fotoğrafı eklemeyi yoksa koyucam cümle alem görsün rezilliği🤣

Maalesef artık tek bir hastalık nedeni ile SGK Hastalık Listesi'ne göre yeterli düzeyde tanı olmadan emekli olunamayacak. Artık oran önemli değili varsa yoksa SGK Hastalık Listesi'ne göre tanı almak. tanının düzeyine göre de emeklilik kriterleri belirlenecek

Ocak_2025_sonrasi.jpg

Üst Alt