Merhaba arkadaşlar.Sağ bacaktan felçi bir engelliyim.işkurdan aldığım sevkle hastaneden %42 engelli raporu aldım ve raporda vergi indiriminden faydalanabilir maddesi var ve sonra bir işe girip bu raporu vergi indiriminden faydalanmak için ankaraya gönderdim.2 sonra ankaradan ''bu rapordan biz bişi anlamadık tekrar değerlendirin'' diye geri geldi.raporla birlikte tekrar hastaneye başvurduğumda özürüm birden %9 a düştü.Doktorlara bunun sebebini sorduğumda ''biz sana fazla fazla yazmıştık.ankaranın kriterlerine göre değerlendirdiğimizde böyle oluyor''dediler.
Ama verdikleri raporun arkasında vergi indiriminden faydalanabilir diye yazıyordu ve bu raporla özürlü vatandaşların faydalandığı tüm haklardan faydalanıyorum hatta nüfus kağıdıma bile işlettim.Şimdi benim anlamadığım tc.sınırlar içinde %43 özürlü bi vatandaş olarak gözüküyorum fakat vergi indirimine gelince özürlü olmuyorum ayrıca benden daha sağlam adamlar bu indirimden faydalanıyor şu anda.Bu durumda ne yapmam lazım.??
Ama verdikleri raporun arkasında vergi indiriminden faydalanabilir diye yazıyordu ve bu raporla özürlü vatandaşların faydalandığı tüm haklardan faydalanıyorum hatta nüfus kağıdıma bile işlettim.Şimdi benim anlamadığım tc.sınırlar içinde %43 özürlü bi vatandaş olarak gözüküyorum fakat vergi indirimine gelince özürlü olmuyorum ayrıca benden daha sağlam adamlar bu indirimden faydalanıyor şu anda.Bu durumda ne yapmam lazım.??