Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürüldü. Yeniden heyet raporu talep etme hakkım var mı?

DİRİK

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2 Kasım 2010 güncel:

Bu gün ankara ya tel ile raporumun durumunu sordum . ( 0 312 415 32 06 ) nolu telefon a . Tc numaramı sordular ve raporumun aynen % 48 oranında onaylandığını ve dün itibariyle postaya verildiğini öğrendim .

Merhabalar . . . Kalp rahatsızlığımdan dolayı heyet raporu alarak vergi indirimi hakkı kazanmak ve emekliliğe müracat etmek istiyordum . Heyete girdim . Kalp % 30 verdi . Psikiyatride ise tedavi sürem dolmadığı için ( tedavi süresi sonu değerlendirilecektir ) yazılı olarak % 30 gösterildi ve maliyeye gönderildi .
Maliyeden de gelen cevap yazısında % 30 oranında olan raporumla indirim hakını alamıyacağım yazıldı . . .

şimdi ben tedavi sonrası verilebilecek olan psikiyatri raporumu daha önceki raporuma işletme ya da yeniden heyet raporu istemeye hakkım var mı . Tekrar rapor alabilmem için beklemem gereken bir süre var mı acaba .

Teşekkürler emeği geçen herkese böyle bir imkanı yaratmalarından dolayı .

Anjiyo oldum syent takıldı . Kroner arter rahatsızlığı . % 30 raporlandı

Ewt sanırım verirler . Doktorunuza danışmakta fayda var . Fakat oranı ne olur o konuda bilgim yok

Ewt rapor verilebilir fakat oranı konusunda bir bilgim yok

Elinizde bulunan ve %30 olarak verilen rapor bu saatten sonra atıl olur sanırım. Yani, mantıken tabii ki ikinci rahatsızlık rapora eklenmeli ama, yok, hastanede bunu yapmak bence imkansız...

Yeni bir rahatsızlığınızın ortaya çıktığı gerekçesiyle defterdarlıktan yeni bir sevk yazısı alıp hastaneye müracaat etmelisiniz...

Merhabalar .bende aynı sorunu yaşıyorum . şimdi elimdeki % 48 raporumla sgk ya müracatta bulunarak emekliliğimi istiyebilirmiyim . 23 yıl sigorta 6995 gün pirimim var . 1964 doğumluyum

Raporumdaki yazılmayan rahatsızlığımın oranı

Teşekkürler oturan boğa kardeşim .
Vergi dairesindeki görevli memurla görüştüm oda tedavi süremin sonunda sevk yapabileceğini söyledi . Sürenin dolmasını bekliyorum

Ssk dan sevk alınabiliyor

Bu gün sgk ya gittim . Emeklilik müracatımın nasıl olması gerektiğini sordum ( % 48 oranında rapor alabileceğimi farzederek ) vergi indiriminden yararlanmanın şart olup olmadığını sordum . Görevli memur bana : Vergi indiriminin vergi istisnalarıyla ilgili olduğunu , emeklilik işleminin ayrı olduğunu söyleyerek : Beni hastaneye kendilerinin sevk edeceğini ve rapor oranımın % 40 ve üzerinde olması durumunda hemen emekliliğe sevk yapabileceklerini söyledi . ( tabi sanırım kontrol şerhiyle ) yani emeklilik müracatında bulunmak isteyipte % 40 ve üzeri raporu olanlar diğer şartlarıda uygun olduğunda ( 18 yıl 4680 gün ) vergi indirimi almadanda sgk tarafından sev alarak heyet raporu çıkartarak emeklilik müracatı yapılabiliyormuş .

DİRİK;

peki bu rAPOR ankaraya gitmiyormu farklı yanı neki

Bu gün ankara ya tel ile raporumun durumunu sordum . ( 0 312 415 32 06 ) nolu telefon a . Tc numaramı sordular ve raporumun aynen % 48 oranında onaylandığını ve dün itibariyle postaya verildiğini öğrendim .
Darısı bütün arkadaşların başına inşallah her arkadaşın işleri gönlünce olur .

Bu forum dan çok yararlandım geçen süre içinde . Kurulmasında ve verdikleri cevap ve tavsiyelerden dolayı emeği geçen bütün kardeşlerimden allah razı olsun .

DİRİK;

bu haber süper arkadaşım bu yazdıkların dogrumu inş. öyledir

Üst Alt