Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürülmüş. Yeniden rapor alıp oranı yükseltebilir miyim?

yasin34

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyigünler sayın oturanboga abim. nasıLsın? öncelikle burdaki insanlara özveri ile yardımcı oldugun için tskler dilerim .

benim konum, benim %4'3lük raporum vardı. sol gözüm görmüyordu. verdiler erken emeklilik ve vergi indirimi için ankye gönderdim ve raporu %24 yapıp geri göndermişler.
bir gözü olmayan adam yarım adamdır die düşünüyorum ben. öteki gözümde zaten tehlikede göz tansiyonum var.
2.si defterdarlık raporu 4 ay önce iş yerinize gönderdik diyor ama iş yerinin haberi yok. yani raporum da ortada yok ve aslıydı rapor.
ben yeniden mi hastaneden rapor almalıyım ve bu raporu yükseltebilir miyim yada o hakkımı kaybettim mi?

cevaplarsanız sevinicem tskler..

Yasin, çok pardon, hafta sonu olduğu için gecikti yanıt...

Bir gözün görmmesine artık %25-30 işgücü kaybı veriliyor ve bu kişilere vergi indirim ve erken emeklilik hakkı tanınmıyor. Yeniden başvursan da sonuç. değişmez.
Eğer gören gözünde bir sorun varsa ve bu işgücü kaybı cetveli'ne göre işgücü kaybına neden oluyorsa, o zaman yeni bir rapor için hastaneye başvuru yapabilirsin tabii.

cevap için saol oturan boga abim benim öteki gözümde gözlükle %75 görüyor gözlüksüz zaten öteki gözümde %30 zor görüyor dedigim gibi + göz tabnsiyonum var
dielimki ben gittim yenide %40 rapor aldım
ben bunu ankye yeniden göndersem gene raporumu kırıp bana göndermezler mi sence? boşuna mı kürek çekmiş oluruz

bir sorum daha benim raporum kayıp deftardarlık gönderdik diyo 4 ay önce iş yeri bize öyle bişey gelmedi diyo ona ne yapabiliriz..?

işgücü kaybı cetveli herkesi bağlar Yasin. Cetvele göre %40 ve üzeri rapor alabiliyorsan, Ankara oranı düşürmez. Düşürse de itiraz eder hakkını alırsın.

Rapor oranı düşükse, kaybolduysa da umursama eski raporu...

allah razı olsun abi hatta seni başımızdan eksik etmesin cok saol..

rapor oranı bilgisi lütfen..

s.a oturan boga abi nasılsın iyisindir umarım bişi sorucaktımda gene sana
recep tayip erdogan amca gene bişeylerle oynamış die duydum sanırım özürlü raporu oranını %60 a cekmiş die bir bilgi duydum ama dogrumudur
2.si benim sol göz görmüyor artı göz tansiyonum var ve sag gözümde 3 derece miyop yeni sisteme göre alabilirmiyiz özürlülük ne dersin abi..?

Üst Alt