Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşürülürse işten çıkarılır mıyım?

ayhan_aslan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
3
Merhaba arkadaşlar Rapor oranlarında düşme iddasında bulunan bi kaç arkadaşım var eğer vergi indirimi için başvurduğumda rapor oranım düşerse işsiz kalabilirmiyim bir sıkıntı olurmu ?

Hayır sıkıntı olmaz.. Böyle bişey kesinlikle doğru değildi..işinizle bır alakası yok.. Sizde kendınızı bıraz geliştirin kültür açıdan bılgı eksikliğiniz cok buda size mutsuzluğa davet edıyo..

Merhaba...
Vergi indirimi için raporunuz ANKARA'ya gitmekte.Fakat en fazla düşeceği oran 2'dir.Buda sizin çalışma durumunuzda bir sıkıntı yaşatmaz.
Saygılarımla...

muğla87;

Sevgili dostum uzun süre giremedim foruma ancak görüyorum mesajınızı. Ben ne demek istediğini anlayamadım kültür açısından bilgi seviyemi nasıl bir taktikle çözdünüz de beni kültürsüz ilan ediyorsunuz ki bundan emin olup mutlu yada mutsuz olduğumu tespit ediyorsunuz biraz dikkat diyorum. fazla aşırıya kaçıyorsunuz...

teşekkürler elam hanım

Vergi indirimi için oranınızın düşmesi işinizle ilgili bir sorun yaratmaz.Kazanmış olduğunuz bir hak sonraki yönetmelik değişiklikleriyle gasp edilemez.Vergi indirimi alamazsa
nız sadece normal kişiler gibi emeklilik olursunuz.

Evet arkadaşlar direkt hastaneye başvurdum. Sonuç %32 Sol göz görme yok Sağda miyop astiğmat, ve 6 aydır ilaç kullanmayan (düzelmiş sayılıyor) Obsesif Kompulsif Sonuç : %32 Sinirlerim çok bozuk Ne yapacağım bilmiyorum

Git piskiyatri doktoruyla görüş durumunu anlat umarım % 40 a çıkar Ayrıca tek gözü görmeyene % 32 senin diğer gözündede sorun olduğunu söylüyorsun daha fazla cıkması gerekir.

Sakat statüsünde çalışmakla sakatlık indirimi almak arasında hiç bir ilgi yok. Elinizdeki % 40 ve üzeri raporla sakat statüsünde çalışmaya devam edebilirsiniz... Yeni raporu işyerinize beyan etmenize de gerek yok.

OturanBoğa

Sayın oturan boğa rica etsem yardımcı olabilir misiniz. Bende özel sektörde engelli kadrosunda çalışmaktayım. ÖTV muafiyetli araç almam için raporu yenilemem gerekiyor. Lakin tereddüt ettiğim nokta %40 altına düşerse işten çıkarılır mıyım korkusu. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz.
Rapor 2011%44 süresiz ve 2017 yılında vergi indirimim aynı şekilde onaylandı.
Lütfen yardımcı olun

Üst Alt