kudret-x isimli rumuzdan OnurcanG rumuzlu kardeşimize:benim ne işle meşgul olduğumu soruyorsanız,
bir kamu kurluşunda müdür yardımcısı olarak gödev yapmaktayım.Erken emeklilik gibi bir sorunum yok.Çünki,
31 yıllık memuriyetim ve toplam 35 yıllık çalışmış hizmetim mevcut.
kudret-x den saww rumuzlu arkadaşa:bir tek bacakla uğraşma,psikiyatriyi de ilave ederek tekrar rapor alınması tavsiyeme tepkide bulunmasına cevap vermek zorundayım.Çünki;bendeniz,sağ femur opere kırığına bağlı sağ ayak(10) cm.kısa.kaslarda güç kaybı ve operasyan hatasından sağ kalça kemiğinde açı değişikliği ve
defermasyonla birlikte sağ diz hareket kısıtlılığı mevcut.1985 yılında aldığım hakem hastane raporu %44.9 iken
2002 yılında dördüncü kez aynı kemiğin aynı yerinden kırığı ve koltuk değneği kullandığım andaki rapor oranı %40,2009 da %20,son olarak 28 mart.2011 deki rapor oranım yalnız ortopediden %13 verildi.Sanırım anlatabilmi-
şimdir.Yani öyle engelli raporu almak o kadar kolay bir iş değil.Bendeniz yalnız ortopediden %40,%44.9 raporum
varken,şimdi;ortopedi,psikiyatri,tip 2 diyabet mellitus,koroner arter hastalığı,Hipotroidi,Hipertansiyon hastalıkla-
rının toplamından ancak %61 rapor alabildim.Psikiyatrik rahatsızlık öyle sizin dediğiniz gibi tansiyon hastalığı gibi
tedavisi mümkün olan bir hastalık olmadığı gibi tansiyon hastalığı da tedavisi mümkün bir hastalık değil.Benim hi-
pertansiyon hastalığımın ilaç heyet raporunda ömür boyu bu ilaçları kullanacaktır ibaresi mevcuttur.Anlatabilmiş isem ne mutlu bana.Her şeyin gönlünce olması dileğimle,selamlarımı iletiyorum.