Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım her defasında düşülüyor. Emekli olabilecek oranda raporu nasıl alırım?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
yapacan ne var her seferinde kırpılıyor..bacak aynı bacak fakat raporlar farklı...1999 haziran iş girişim ne zaman emekli olabilirim

1. Rapor %20
2. Rapor% 20
3. Rapor %36 yapacak ne var

Kardeşim bir tek bacakla uğraşıp durma.Yeniden heyete Psikiyatrı yi ilave ederek gir.Depresyon,anksiyete gibi rahatsızlıklardan yıllardır tedavi gördüğünü söyle.Ozaman %40 alırsın.

Saol kardeş ne bilim 3 raporda olmadı..son şansımı deneyecem..yaw yaşlanınca bizi işede almazlar

Sakatlık oranı cetveli'nde ilgili bölüm:

Tablo_3.4.png

merhaba..bülenbey ben şişli etfal hastanesinde balthazar,a göre %52 aldım 2006 yılında ankaraya gönderdiler maliye deftardarlık ankaradan %36 geldi..iş yerinde izin al röntgen çek heyete gir sağlık kurulunda görevli memura yemek parası ver erken olsun diye bıktım valla bu raporla dava açsam olamazmı?

şişli etval allah kolaylık versin.

Kardeşim bir tek bacakla uğraşıp durma.Yeniden heyete Psikiyatrı yi ilave ederek gir.Depresyon,anksiyete gibi rahatsızlıklardan yıllardır tedavi gördüğünü söyle.Ozaman %40 alırsın.

Bu depresyon toplumun herkesiminde..(konuyu açan arkadaş a yazmıyorum zira engel hak sahibimidir değilmidiri ben bilemem...)
70 milyon kestirmeden emekli olur. Öyle ya millet alışmış 35-40 yaş emekliliğe..
Kesin kolunuzu bacağınız sizde emekli olun 18 senede!!! Bu kadar basit.( psikiyatrik bir çok hastalık tansiyon hastalığı gibidir. İlaçla kontrol altına alınabilir.)

Bu akıl veren arkadaş bravo sana... Emekli ol kestirmeden, bide git emekliyken özürlü kontenjanından işe gir ne güzel memlekettt...
Sıra çakma engelli raporu alanlarada gelicekkk...
Gerçek hak sahibinin hakkına tecavüz edenlere bi yaptırım bir cezai müeyyide gelmeden bu milletin akıllanıcağı yokkk...:(

TESLİM, en son 2006'da işlem yapmışsın. Onun için dava açman mümkün değil. Şimdi sakatlık oranı cetveli yenilendi, malum. Bu cetvele göre %40 ve üzeri rapor alabileceğini düşünüyorsan, bence yeni baştan vergi indirimi için defterdarlığa başvurup yeni bir rapor al... Ancak o zaman hastane %40 üzeri rapor verir ve Ankara bu oranı düşürürse konuyu mahkemeyye taşıma hakkın doğar...

kudret-x isimli rumuzdan OnurcanG rumuzlu kardeşimize:benim ne işle meşgul olduğumu soruyorsanız,
bir kamu kurluşunda müdür yardımcısı olarak gödev yapmaktayım.Erken emeklilik gibi bir sorunum yok.Çünki,
31 yıllık memuriyetim ve toplam 35 yıllık çalışmış hizmetim mevcut.

kudret-x den saww rumuzlu arkadaşa:bir tek bacakla uğraşma,psikiyatriyi de ilave ederek tekrar rapor alınması tavsiyeme tepkide bulunmasına cevap vermek zorundayım.Çünki;bendeniz,sağ femur opere kırığına bağlı sağ ayak(10) cm.kısa.kaslarda güç kaybı ve operasyan hatasından sağ kalça kemiğinde açı değişikliği ve
defermasyonla birlikte sağ diz hareket kısıtlılığı mevcut.1985 yılında aldığım hakem hastane raporu %44.9 iken
2002 yılında dördüncü kez aynı kemiğin aynı yerinden kırığı ve koltuk değneği kullandığım andaki rapor oranı %40,2009 da %20,son olarak 28 mart.2011 deki rapor oranım yalnız ortopediden %13 verildi.Sanırım anlatabilmi-
şimdir.Yani öyle engelli raporu almak o kadar kolay bir iş değil.Bendeniz yalnız ortopediden %40,%44.9 raporum
varken,şimdi;ortopedi,psikiyatri,tip 2 diyabet mellitus,koroner arter hastalığı,Hipotroidi,Hipertansiyon hastalıkla-
rının toplamından ancak %61 rapor alabildim.Psikiyatrik rahatsızlık öyle sizin dediğiniz gibi tansiyon hastalığı gibi
tedavisi mümkün olan bir hastalık olmadığı gibi tansiyon hastalığı da tedavisi mümkün bir hastalık değil.Benim hi-
pertansiyon hastalığımın ilaç heyet raporunda ömür boyu bu ilaçları kullanacaktır ibaresi mevcuttur.Anlatabilmiş isem ne mutlu bana.Her şeyin gönlünce olması dileğimle,selamlarımı iletiyorum.

%52 oranındaki raporum %36'ya düşürüldü. Ne yapmalıyım?

şişli etfal hastanesinden aldığım rapor
sağ dizde uygun olmayan pozisyonda ankiloz % 40 sağ ayak bileğinde hareket kısıtlılığı % 20 balthazar.a göre çalışma gücü kaybı % 52 aldım rapor ankaraya gitti % 36 olarak düşürüldü..neden haksızlık yapıldı anlamadım..her yerin farklı bi cetvelimi var

sayın kardeşimm;
her tarafta ayrı tablo yok...
her tarafta aynı hain iş bilmez,ceberut,taraflı hizibci,haldan anlamaz,vudum duymaz bu işe sadece para kaptırmamak amaclı bakan sacma sapan zihniyetvar...
amac seni yıldırmak..
devlet özürlü raporları için tüm evrek lar tamam hakem hasatane tamam olsada..
muhakkak bir eksık yada yeniden değerlendirme isteyerek..
yokuşa sürüp hem hastanelerdeki doktorları hem vatandaşi bıktırarak yıldırarak baskı altına alıp zamankazanmak,mahkeme sürecine taşıyarak..
özürlü emekliliği kazanacaksan anacak mahkeme kararıyla olur a getirme yolunda büyük emin adımlarla yürümkete...
..
hastalığın nedir bile sormadan şişli etvalhakam hastane bu işi bilen kurum otarite sahibi bir kurum a bunu defalarca yok şu eksık yok şuma göre tekrar değerlendir deme keyfiyetini gösteriyorlar...ise
bundan cıkan tek sonuç...;
özürlüye emeklilik yolu mahkame de hak kazanacan demek..
ben bunu anladım...
not :
siz ayrıca şu iş yerinde maaş ayrımı yapıyorlar diye yazı yazıp benimde uzun unun anlatıp hiç bkonuyla lakalı sonuç cıkarmayan arakadaşsınız....genede ben manavi destek vermek için yazmış bulundum size..ANLARSANIZ NE ALA.ANLAMAZSANIZ mualla

anladım çok saol kardeş..ne yapalım 3 defa aldım olmadı 4.raporu almaya çalışacam tüm senelik izinlerim bu sayede gitti..bakalım farklı bi hastane deniyecem

tşk ederim bülent bey..peki hangi hastane istanbulda daha hızlı seri rapor veriyor.tüm yıllık izinlerim rapor peşinde koşmakla geçti

merhaba berkemeteatasoy. 3 defa aldığınız raporlar kaç yılda aldınız yada kaç ayda aldınız raporları. açık bir şekilde yazabilir misiniz. cevaplayacağınız için şimdiden teşekkürler...

günaydın..1998 yılında....%40 2000 yılında %40...2006 yılında % 52.....40 olanlar ankaradan %20 olarak geldi 2006 yılında aldığım rapor 36 olarak geldi..

herkese merhba şimdi 2014 itibarı ile ankarada rapor oranını düşüremiyorlar diye sgk daki birinden öyrendim aslında şimdiye kadar düşürdükleride yasal deyilmiş çünki raporu devletin uzman doktorları her türlü fiziki muayene test ve tahliller yaptırarak sonucu deyerlendirip ondan sonra oran veriyorlar ve ayrıca tekrar 8 10 tane doktor toplantı yaparak heyete girerek tekrar verilen oranları deyerlendirme yaparak karar veriyorlar sonra onaylanması için ankaraya gönderiyorlar ve sonrasında ankarada 2 tane memur hastayı görmeden bilmeden onca yapılan muayene test ve tahlilleri ve 10 tane doktorun verdiyi kararı hiçe sayarak kendi kafalarına göre yazıp çizip kafalarına göre oran düşürüyorlar bunların böyle insanların kazanacağı hakları engellemeye hakları yok insanlığa ve insan haklarına aykırıdır eyer raporu ankarada iki tane memur verecekse neden insanları hastanelerde aylarca süründürüp 8 10 tane toktor heyetinden geçirip sonrada hak edilen kazanılmış hakları insanların sağlığını ve hayatını hiçe sayarak geri almaya çalşıyorlar bu ayrıca benim görüşümcede suçtur hepinize iyi günler

Üst Alt