Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım Maliye tarafından düşürüldü. Yeni raporla başvurayım mı?

alikan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm millet

benim %64 raporum var 2009da aldım
işe giriş tarihi 2010 vergi indiriminden yararlanmak için vergi dairesine verdim evrakları ankaradan rapor oranımı düşürdüler % 32 ye
ne yapmam lazım vergi indiriminden yararlanmak için raporu yeniden alırsam %65
misal yeni raporumla vergi dairesine versem onaylanırmı rapor yeni olursa çünkü bi kaç arkadaşıma sordum raporun 1 seneyi geçmiş diye oranı düşürüyorlar raporu yeni alırsan belki onaylanır dediler bu doğrumu sizden cevap...

%64 ten %32 düşürülmesi cok kötü bir durum sakatlık dereceni kontrol ettinizmi arkadaşlara tavsiyem ankaraya evrakları göndermeden önce sakatlık durumunu internetten araştırsınlar ben %40 ile gitti ankaraya ve öylece kabul görüp onayladılar

Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor verilmesi gerektiği konusunu önce bir kendiniz inceleyin. Eğer %40 ve üzerinde rapor verilmesi gerekiyorsa, evet, yeni bir başvuru süreci başlatmak için defterdarlığa gidebilirsiniz...

vergi indirimi

ben daha önce vergi indiriminden yararlanmak için vergi dairesine evrakları verdim ama ankaradan sonuç %21 geldi konya hastaneden %64 aldım ankaradan oranım düştü konya il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim itiraz yazısı çıktı beni ordan konya numune hastanesine sevk ettiler muayne oldum benim hastalığım işitme kaybı sağ kulak 58 db sol 67db yazıyordu bugün heyete girecem heyette % kaç verirler misal yine % 64 verseler vergi indirime başvursam ankara yine oranı düşürmez inş sizce ne diyosunuz bu konuda cevap yazarsanız sevinirim...

Üst Alt