iyi günler %60 raporluyum hastalığım bir başka bir hastalıkdan diğer bir hastalığa nufus etti şizofreni hastasıyım DR.larım çalışamazsın seni emekli edeceğiz dedi iş yerindeki sebeplerden dolayı mobing baskılardan çalışamıyorum malülen emekli olabilirmiyim DR. söyledikleri gibi emekli edebilirlermi acaba yıllık kazanç 22bin tl. 2005 sgk girişim var 2013 tarihinde memur oldum 2750 iş günüm var ve ne kadar tazminat alırım 5 yıldır memurum
ve malülen aylığı ne kadar maaş alırım iyi günler tşkler...
birde benim hayatım bitti hastalığım dahada ilerliyor ilaçlara bağımlı yaşıyacağım bir ömür boyu yaşamım bitti evlilik hayatım çalışma hayatım sonlandı kurumumdan daima ilaç tedavi ve masraflarımı devamlı tedavimi talep edebilirmiyim tazminat talep edebilirmiyim bir başka bir hastalıkdan diğerine geçti
ve malülen aylığı ne kadar maaş alırım iyi günler tşkler...
birde benim hayatım bitti hastalığım dahada ilerliyor ilaçlara bağımlı yaşıyacağım bir ömür boyu yaşamım bitti evlilik hayatım çalışma hayatım sonlandı kurumumdan daima ilaç tedavi ve masraflarımı devamlı tedavimi talep edebilirmiyim tazminat talep edebilirmiyim bir başka bir hastalıkdan diğerine geçti