Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı düşürdüler. Atamam iptal edilebilirmiş!?

nesebzdg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben siteye yeni üye oldum.bi sıkıntım var.sizinle paylaşıyim eğer bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.

ben 2012-2013 yıllIrı arasında kanser tedavisi gördüm ameliyatn oldum bu sürecte bi rapor aldım yüzde 80 ve sürekliydi. kimlik kartmı felan aldım ekpss die bişiden haberim yoktu raporu alırken. daha sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle ekpss ye başvurdum sınava girdim. 94.7 puanla istanbul anadolu adalet sarayına atandım.
evrakları tamamlayıp götrdüm tabiki istihdam alanı ve çalışabilir alanlar boş olduğu için raporu düzeltmemi istedi kurum.

tedavi olduğum hastaneye başvurdum 2015 e kadar rapor alımlarını durdurduk bu rapor bozulamaz felan dediler başlarından savdılar resmen.
istanbulda iki hastaneye gittim yapamayız dediler.sonrasında yapabiliriz ancak ücret alacağız dediler.
adalet bakanlığı tedavi olduğum hastaneye yazı yazdı acilen bu raporu kurula sokup gerekli alanları doldurun diye. ben yine bu arada sehirlerarası koşturmaca. kurul sonucu geldi rapor yüzde 20 ye düşmüş ve 1 yıl gecerlilik süreci vermişler.

adliyeden aradılar bu raporla calışamazsın ataman iptal edilebilir diye. bakanlık şuan durumu inceliyor.bana haber vercekler yalnız byük ihtimal atamam iptal edilcek.ne yapmam lazım??

Üst Alt