Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı düşüren Maliye'ye karşı açtığım davayı kazandım ama işleme konmamış..?

ironflexor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ;

ben 01.01 2016 tarihinde %45 sürekli englli raporu aldım ve ankara maliyeye yolladım raporumu %35 e düşürdüler.
bende mahkemeye verdim . ve bu arada rahatsızlıklarım arttı tekrar müracatımda %80 sürekli engelli raporu aldım. ve ankaraya yolladım

mahkeme sürdüğü için rapora cevap veremeyiz dediler.ne zaman sonuçlanırsa ozaman değerlendireceğiz dediler.

ve ekim ayı içinde mahkeme de bitti ve mahkemeyi kazandım .

16 gün oldu bir cevap yok aradığımda ise mahkemelik olduğu için cevap veremeyeceklerini söylediler.
mahkemeyi kazanmama rahmen haklarımı geri vermiyorlar .

ne yapabilirim.

kazanmana sevindim paylaşım içinde teşekkr ederiz bu paylaşım arkadaşları mahkeme sürecinden korkmamaya teşvik ediyor elinize sağlık. mahkemeye nediye başvuru yaptınız ve karar nasıl çıktı birazdaha açıp bilgilendirirseniz seviiriz.

ironflexor benim anlamadığım maliye ne hakla düşürüyor raporu? Siz hangi hastaneden aldınız raporu? Yani şimdi bende göndericem raporu benim rapor %42 İstanbul Tıp Fakültesinden aldım yani ÇAPA'dan ..

valla keyfi karar vveriyorlar bana resmen telefonda biz öyle istedik dedi şansa

maliye balthazrd formülü uygulanmamış dedi ama raporda uygulandığı açık hakim haklı olduğmu beyan etti ve rapormda usulsüzlük olmadığını söylşedi ama hala zora koşuyorlar cevap yazsını geciktiriyorlar.

ironflexor

Benim yüzde 25 psikiyatırdan yüzde 20 astımdan oranım var heyet toplamda yüzde 40 rapor verdi.Hastane balthazard formülünü uygulayıp raporu öyle veriyor.Maliye rapor oranını kafasına göre nasıl indirebiliyorlar veya değiştirebiliyor, bu hakkı ve bu yetkiyi kim vermiş bunlara?

valla ben bir yıldır boğuşuyorum mahkemeyi bile kazandım hala zorluyorlar

Üst Alt