Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı nasıl yükseltirim?

Aydoga

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben bundan üç sene önce malulen emekli oldum. Ayriyetten 5 yıllık süreli yüzde 45 şizofreni raporum var. Ben yüzde 45 olan raporumu nasıl yüzde 80 olarak alabilirim. Dr lan nasıl konuşmalıyım.Çalışamıyorum ilaçlar çok ağır geliyor hiç birşey yapamıyorum.Birde sürekli sesler duyuyorum.Sesler bir türlü bitmiyor azalıyor ama tamamen yok olmuyor.Hiç bir şeye konsantre olamıyorum.

Birde benim bu yüzde 45 olan raporum başıma iş açarmi malulen emekliyim.

Aydoga..hocam hastalığın varsa bunu da rapora dökmüşsen neden başına bela açsın, esas rapor almayıp normal insan gibi yaşamak başına bela açar,kavga etsen bir olaya karışsan ceza alırsın vs...hastalık ileri derece de ise zaten çalışman zor bildiğim kadarı ile...kullandığın ilaçlar filmler vs ne varsa kontrol istendiği zaman götür doktora heyete kime gözükeceksen hepsine durumunu da anlat.büyük ihtimal oran yükseltilecek ve süresiz e dönecektir eminim...tanıdıklarımdan falan bu durumda olan çok oldu ve bunları baz alarak anlatıyorum sana geçmiş olsun.

Üst Alt