Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı yükseltmek istiyorum. Rapor için ücret ödeyecek miyim?

SerhatBjk

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,

Benim 2012 yılında %65 engelli raporu aldım. Yıl olacak 2018 hastalığımın arttığının farkına vardım. 25 Ocak 18 tarihinde rapor yükseltmek için gün aldım.
Almak istediğim bilgi:
- Ben sürekli hastaneye gidiyorum. İlaç sayımda oldukça fazla toplamda 150civarı cebimden çıkıyor çünkü sigortam yok.

Ben sürekli ilaç ve hastane ücreti ödemek zorunda mıyım? Bizler için bir kanun yok mu ? Yeşil kart olur, engelli olduğum için eczane ve hastanelerde az miktar ödeme olur..

Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden tesekkür ederim

zaten raporunuz var rapor oranımı yükselteyim derken rapor oranı düşebilir dikkat edin eldeki bulgurdan olmayın sonra

eşim için eski raporu yeniledik para istenmemişti

mehmet-41

Raporumun yükseleceğinden eminim hastalığımın arttığının bilincedeyim ve en önemlisi heyet doktoru raporumun yükseltmesi, artık bunun gerektiğini söyledi. Benim sorunum rapor yükseltmek değil. Ben hastanelerde ve eczaneden ilaç alırken sigortasız gözüktüğüm için çok para veriyorum. Bu paraları vermemek için bir işlem yapmam gerekir mi ? Ben neden para ödüyorum

-mka
25 Ocak Rapor yükseltmek için randevu aldım. Gelir testini heyet kararından sonra yaptırcam. Yeşil kart olayı bu gelir testinden mi oluyor ?

Ahmet T
Yeşil kart çıkart diyorsunjz fakat bilgim olmadığının farkına varmak bu kadar zor mu ? Çıkart demeyle çıkıyor mu ? Bir aydınlatsanız beyfendi

fazla hatırlamıyorum aklımda kalan raporunu sgk ya götürüyorsun

Engelli İşsiz Adam

ilac raporun yokmu ilaclarını ücretlimi alıyorsun

engelli raporun varsa..ve engelli raporunu kaymakamlık onaylayıp maaşa bağlamış ve maaş alıyorsan yeşil kart baş vurusu yap yeşil kartın çıkar ..ilacada hastaneyede para ödemezsin

Üst Alt