Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımız düşürüldü. Enteresan bir gerekçeyle!?

talat zengel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Değerli arkdaşlar esim 4evre koah hastası olması nedeni ile adana aşkım tüfekci hastanesine evde bakım maaşı icin müracaat ettim ve sırası ile doktorları dolaşarak toplam %77 puan aldık
eşimin ciger röntgeni solunum testi olumsuz cıkmıstı ve bir hafta sonra kurula girdik 2dakika icerde durduk ve cıktık öğle sonu raporu aldık şöyle yazıyordu "kisinin özürlülük oranı %71 ağır özürlü hayır"

almış oldugumuz 77puandanda 6 puan düşüldüğünü gördük bunun neden böyle olduğunu ilgili doktora sorduğumuzda aldıgım cebab karşısında inanın şok oldum doktor dediki biz insanın yüzüne baktığımızda engelli mi değil mi hemen anlarız dedi
türkiyede böyle maharetli doktor oldugunada sahit oldum ve verilen rapora itiraz ettim

ben böyle bir olay yaşadım bilmenizi istedim selamlar saygılar

öncelikle geçmiş olsun. aLLAH ŞİFALAR VERSİN. BU NE KADAR DA MAHİR BİR DOKTORMUŞ ÖYLE. BAKINCA ANLIYOR. AKILLI ADAMMIŞ VESSELAM. KENDİSİNİ NE ZANNEDİYORSA... SİZ EN İYİ OLANI YAPMIŞSINIZ. İTİRAZINIZIN SONUCU OLUMLU ÇIKAR İNŞAALLAH...

ya görüyorsun adamlar insanın içini okuyor dünyada bizim gibi doktor daha gelmedi gelmeyecek..6 puna bişey degil 46 puan düşürseydiler ne yapacaktın adam ayağı olmayana 10 veriyor.daha önce 50-40 verenler

Cevabıniz için teşekkür ederim durum böyle ancak sonuna kadar gideğim selamlar

Cevabınız icin teşekkür ederim kurula girecek ve bu konu ile ilgili olarak diger arkadaşlara bilgi amacı ile yazdım maalesef böyle doktorlarda aramızda var serlamlar

77 ila 71 arasinda fark yok.itiraz ederseniz isiniz cok karisacak...saygilar..

benim bir arkadaş vardı çocuğun boyu uzamıyor eklemleri yok ayak parmakları eksik organları büyürken göğüs kafesi bile büyümüyordu.. yaklaşık 20 operasyon geçirdi yine düzelmedi ve bu arkadaşa %32 engel oranı verildi yani çok kasmasaydınız keşke bence o oran bile çok iyi

İtirazınız gereksiz bence haklı olabilirsiniz de fark yok 71 ile 77 arasında maaş anlamında .

Değerli kardeşim yorumunuz için teşekkür ederim senin yorumunda haklılık payı var ancak heyet kurullarında red nedenlerı hiç ummadığınız bir yerden kaynaklanmaktadır bu cok önemli daha sonra yazarım slm.

Geberirlerdi sanki

Bir kaç hastalıktan %90 çıkarmak neredeyse imkansız.Benim böbrek nakli+Tip1 diyabet+hipertansiyon+Göz toplamı Balthazar ile %81 yapıyor.%90 almak neredeyse imkansız.

Fulya83

sayın hocam normal engelli raporumu o yüzde de kaldı yoksa vergi indirimine gönderdiniz o mu kaldı o yüzdede
inşallah normal engelli raporu alabilmişsinizdir

Fulya83

çok üzüldüm arkadaşım rabbim inşallah en yakın zamanda oranı almayı nasip eder sanada
sakın üzülüp kafana takma ilerde görürsün muhakkak alacaksın

çok çok geçmiş olsun

%1 lik bi fark bunun hesaplamayla filan pek alakası yok gibime geliyor tamamen strateji odaklı verilen değerler maksat vatandaş uğraşsın .

Ne kadar enteresan hastalığınızın azalıpta iyileşmenize dilemeniz yerine bir kaç dünyevi menfaatten yararlanmak için o oranı almanızı dilemeniz!!!!

Asanur abicim selamlar öncelikle. Sevgili abim yaşça bizden büyüksün saygı çerçevesinde şunu diyeyim. İşitme engeli ömür boyu kalıcı süren birşeydir. Hiçbir çaresi yok tamamen geçmesi için. En fazla benimki gibi Koklear İmplant olur. Oda ameliyatlı cihaz Fulya arkadaşımızın oranı yüzde 39 dur. Yani yüzde 1 kayıpla kaçırıyor. Burda dünyevi şeyler dediniz. Bu pek de mantıklı değil. Kim iyileşmek istemez ki. Engelli kalmak ister ki ? Ancak arkadaşımızın da durumu böyleyken yüzde 1 le kaçırıyorken raporu istemesinden daha mantıklı ne olabilir ki ? Lütfen özür e göre bu yorumu yapın. Bizim gibi ömür boyu kalıcı olanlarda değil !

Üst Alt