Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranına itiraz ettim, sonuç lehime oldu. Yeniden hastaneye sevk edecekler mi?

okens

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%20 aldığım özürlü raporuna itiraz etmiştim.bugün itirazım sonucu gittiğim hakem hastahanesinde %43 verdiler.raporu il sağlık müdürlüğüne postalayacaklarmış.
şimdi il sağlık müdürlüğü beni başka hastahaneye yollayacak mı? yoksa bu rapor geçerli mi? deneyimi olan arkadaşlardan yardım.

Hakem hastanenin sağlık kurulunca verilen karar kesindir. Tekrar hastaneye sevk edilmezsiniz..

rapora itiraz ettin bulunduğun şehirdeki bir üst hastaneye sevk ettiler seni orada farklı bir oran çıktı 43 gibi şimdide seni bulunduğun bölgeye yakın bir hakem hastaneye sevk edecekler orada artık ne rapor verirlerse o rapor kesindir.

aldığım özürlü raporuna itiraz etmiştim.bugün itirazım sonucu gittiğim hakem hastahanesinde % 43 verdiler.

Mustafa, arkadaş zaten hakem hastaneye gitmiş, raporunu almış.. Tekrar hastaneye gönderilmez artık..

Madde 13: İtiraz edilen rapor ile itiraz üzerine verilen rapordaki kararlar aynı ise rapor kesinleşir.Farklılık halinde, özürlü, yeniden muayene edilmek üzere rapor tanzim edilmesiiçin Sağlık Bakanlığı'nın belirleyeceği bir hakem hastaneye gönderilir. Hakemhastanenin sağlık kurulunca verilen karar kesindir.

hakem hastahanesinin sonucunu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü hala göndermedi.nasıl bir yol izlemeliyim.beklemeye devam mı edim? yoksa sorabileceğim bir numara var mı? veye da en son çare şahsen il sağlık müdürlüğüne mi başvurayım.

rahatsızlığınız neydi acaba? çok merak ettim...

göz+cildiye+psikiyatrı

raporumu ptt'den 28.04.2012 itibariyle elden aldım.direkt raporu göndermişler.

Üst Alt