Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranındaki artıştan dolayı 2022 maaşımdaki farkı verecekler mi?

ferhat1965

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar herkese acil sifalar diliyorum.29 mart 2013 tarihinde bakirkoy sami konuk hastanesinden yüzde 71 rapor verdiler.eski raporumun orani yüzde 60. haziran ayinin besinde 750 lira kusur ayligimi aldimi,eve heyet geldi ve olumlu diye ifade etmisler,ve rapor ankaraya gitmis simdi benim merak ettigim mevzu ise rapor orani degistigi icin a alacagim parada haliyle daha fazla olacaktir.rapor oranindaki fark yüzünden bana mart 29 dan itibaren aradaki farki verceklermi tsk ederim..

Emekli maaşında neden fark olsun? 2022 maaşından mı bahsediyorsun yoksa?

Primli ödemelere bağlı olarak bağlanan maaşlarda sadece Sürekli İş Göremezliklerde ropor oranı maaşı artırır. Yaşlılık maaşlarında rapor oranı sadece maaş bağlanması için gerekli olan çalışma yılını belirler. buda rapor oranına göre 15 yıldan 19 yıla kadar değişebilmektedir.

evet 2022 maasindan bahsediyorum.eski rapor yüzde 60 yeni rapor orani yüzde 71 mart 29 da yeni raporumu aldim.haziran 5 inde ise 2022 maasimi (753lira ) mi aldim.arada kalan fark yani mart 29 dan haziran 5 ine kadar süre icin fark veriliyormu??herkese gecmis olsun..

Üst Alt