Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranını arttırabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim?

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar merhaba ben öncelikle Rabbim şifa versin kardeşler selamun aleyküm

arkadaşlar size bir sorum olacak ya ben heyete girdim ama oranim %5 ayağımda sorun var arkadaşlar pLatin takıldı çıkarıldı da halen de acı ve ağrı bu arada zincir kemiğim yamuk hemde baya bi bel fıtığı da var astim var şekerim var diyorum yok dediler itiraz ettim il sağlık sevk ettiler beni kendi yaşadım yerde tekrardan heyete giricem allah nasip ederse nelere dikkat etmem gerek ve ikinci heyet hastaneye gidecekmişim sonrada ne yapmam gerekiyor oranı yükseltmek için

psikolojik olarak tedavi de görüyorum ve obezmişim de lütfen yardım edin tekrardan hüsrana uğramak istemem e kpss çok çalıştım ama giremedim arkadaşlar maddi durumum çok kötü atanmak iş bulmak istiyorum başka yerler çikartiyorlar hep anliyacaginiz baya zor durumdayım allah rızası için yardım edin bana bu arada heyete gireceğim yerde obez bölümü yokmuş nasıl yol izlemeliyim kardeşlerim şimdiden allah razı olsun atanan arkadaşlarımıza da tebrik ederim Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın amin

Bipolar testine giricem bu arada bir de arkadaşlar

Yok işte Doktorlar yok demiş

Muayene olmuşunuz galiba temizmi çıktı

Astım falan

Şeker

Evet ama çoğu bilgi eksik ve tetkik yapmadılar bile sayine flora hanım ikinci bir heyete giricem allah nasip ederse astim şeker var bu arada bana cevap veren diğer arkadaş niye atarlardın bilmiyorum ama bu kadar ve kaba kırmadam saygı içerisinde anliyormusunuz

Yok demek benim lugatima aykiri bir cümle lütfen cümle kururken dikkat etsek birde

Bilgin var ise konuş birde hani yanlış yönlerdirme yapmadan sırf yorum yapmak için yapmasanız sevinirim

Kabalık değil,Doktorlar izin vermiyor işte neden Zorluyorsunuz.
Her Şeker hastası engelli sayılırsa ülkemin yarısı kolayı bulur o zaman rapor sayesinde engelli haklarından yararlanmak.

Halenumutlu öncelikle geçmiş olsun . Yeniden çıkacağınız kurulda ortopedi ,nöroloji ve dahiliye bölümüne tekrar kontrol olmanız gerekiyor . Obezite için dahiliye bölümüne hatırlatmanız gerekiyor ve psikiyatri için elinizde ilaç raporları mevcutsa yanınızda bulundurun . Psikiyatri de en az 6 ay tedavi sonrası teşhis konulmakta .

Canım elinde sonuç varsa önceye dair girince göster gerekirse senden tahlil test istiyolar eski sonuçlarıda götür astımın şekerle ilgili obezite için endokrine alcan bandrol

Astımada göğüs bölümüne gircen nöroya girme

Şekeri endokrinede söle girdiğinde

Bel fıtığı biraz zor puan enaz 5 verir boyunda varsa ameliyat sorar onada mr isticek eskiyse sonucun

Annemde obez tansiyonda vardır sizde yüksek kardiyoyada girin

ben hasta olmadan rapor alanlara uyuzum
zihin engelli değilken zihin engelli katagorisinde sınava giren gibi
normal çalışın kpss girin
yani gerçek engelli kardeşlerimizin hakkına girmeyin
ha illa engelli olacağım diyorsanız bana böbreğinizi verebilirsiniz kafadan %30 verirler
ya da bir kamyon görüp ayağınızı kopartırabilirsiniz...
engelli olmak sandığınız kadar kolay değil o raporu almkta o nedenle zordur

Bakın kardeşler ben uydurma ya da hayali olmayan şeyler yazmıyorum lütfen yörümcek yapmak için yapmayın bu kadar bencil olmayın bence daha kırıcı olmayın ben de gòrdün öyle insanları askere gitmemek için rapor alanı aynı durumda insan girdi heyete bnde %50 aldı adam aynı şeyler değil lütfen saygısız olmayalım lütfen diğer arkadaşlara lafim yok aksine yol gösterdikleri için teşekkür ederim okulumu bırakmk zorunda kalan ben rahatsızlığından dolayı iş bulamayan ben lütfen yorum yapmak iÇin yapmasanız sevinirim allah herkesin kalbine göre versin bu arada böbrek yetmezliği olan yakınını kaybettim ben şekerler kör olan amcam var siz böyle yaklaşımla gelirseniz ben size daha kaba olucam

Engelli olmaz doğulur ama insan olabilmek daha önemli

Bana zorlama diyen arkadaş sen kolay aldın galiba o yüzden atıp tutuyorsun

Lütfen rica ediyorum tekrardan haklarımız saygı duyalım ve

İnsan olduğumuzu ve birine laf sokmadan tanımadan düzelmeyı başardigimiz zaman işte o gün herşey degisecek

Ben buraya laf duymaya hak yimede değil gerçekten nasıl yol izlemem gerektiğini öğrenmeye geldim yalanım yok benim anladın mı ben aynı gün heyete girdiğim güm adamla aynı şeyleri yani aynı rahatsız var %50 aldı kalakaldım ve e kpss o kadar hazırlandım ki şimdi bana kalkmış hak yemekten bahsetme anladınız mi

Sınava çalışmadan girmişsiniz sanırım sinirinizde benden ćikarmayin lütfen rica ediyorum ve şuan tekrardan diyorum insan olmak daha önemli

Mesele kol kopması değil böbrek vermek değil allah kimseye de yaşatmasın benim de ayak sakat zaten hani konuşurken bilmeden yorum yapmayın ben bir yanlışlık yaptıklarını düşünüyorum ve o yüzden burdan nasıl bir yol izlemem gerektiğini sörüyorsun anlatabildim mi

Halenumutlu öncelikle geçmiş olsun konuyu ele alalım :)
Diyabet ve astım için sürekli kullandığınız ilaçlar varmı
Astımla ilgili fvc ve fev1 degeriniz nedir bu bilgileri verirseniz yardımcı olalım size.

Bana zorlama diyen arkadaş sen kolay aldın galiba o yüzden atıp tutuyorsuni

Bu bölümü bana diyor galiba , diğer yazdığını sana diyor @nfrysmn
1999 yılından beri 5. Sağlık raporum var. Bir günde bütün kontrolleri gezerek hastaneden alıyorum, doktorlar saygı bile gösteriyor, çünkü gerçek.

Öncelikle beni anlayan ve saygı içinde cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum benimde raporum sürekli zaten az bir puanla elendi etiraz ettim hani bilmediğim için o yüzden bilgi alayım dedim kardeş glokofen ve ventilon Birtane de betanorm var ilaç kullandığım diğer arkadaşım ha gerçekten teşekkür ederim kibar ve beni anladığınız için sana gelince zorro bey sen senelerce gezssende o hastane koridorlarında insan olamazsın anladın mı ve bana laf atma git ders çalış en azından beynine kan gider belki ve engel senin yüreğinde ve beyninde olmasın yazık gerçekten lütfen bana yorum yapmatyn bir bayan ve insan olduğumu unutmayın

Helal olsun kardeşim hakkım evet yanlış anlaşıldım ama anlayanlarda bencil insanlardı ama anlayanlara teşekkür ederim hakkım helal olsun ben bu ayakla rapor almadan mücadele ettim en azından hastane de rapor olip da senin gibı sinada çalişmamzlik yapmadım ve sana hakkımı helal etmiyorum kardeş

Ya bir de hani maddi yönden kötüyum kendi çabalarıyla çalıştım doktorum yıllar önce verecekmiş ama ailem polis olmam için kabul etmemiş kardeß

Zaten Rabbim herkese sağlık versin atanan arkadaşlarım var ve o kadar mutlu oldum allah o mutluluğu herkese nasip etsin kardeşler

millet engelli olmak için can atıyor çok şaşırtıcı hayatta en önemli şey saglık gerisi yalan

[FONT=Helvetica]Cenaze arabasıyla kız tavlamaya çalışan adam
_ Bıştt kız gel bir tur atalım
_ [FONT=inherit]Bu[/FONT] arabayla mı ?
_ Sen ne diyorsun kızım [FONT=inherit]herkez bu arabaya binmek için can atıyor[/FONT] .[/FONT]

[FONT=Helvetica][FONT=inherit]
[/FONT]
[/FONT]

Arkadaşlar bazı doktor sağlık kurulunda muayenede çok ayrıntılı bakmuyor ben gördüm bunları kendi testimş sonuçlarımı ben gösterdim kimisi tanı yazdı kimisi ilave tahlil istedi eksik şeyler oluyo tekrar denemeli arkadaş bence

Ayrıca obezmiş çoğu hastalık kilodan oluyo

Halenumutlu astımdan %20 diyabetten %20 ortapediden%5 alsanız dahi balthazard formülüne göre %39 eder buradan alacağınız obezite ve psikyatriden alacağınız oran belirler raporunuzu 2 baş vuruda bütün ilaç rapor larınızı vede geçmiş tahlillerinizi yanınızda bulundurun ayrıca üzülmeyin hiç bir doktor rahatsızlığı olmayana kolay kolay oran vermez bunun ciddi bir yaptırımı var bazen dikkatsizlikten tam degerkendirme yapmıya biliyorlar ilk hangi hastaneye gittiniz şimdiki gitçeginiz hastane hangisi izmirde.

@Halenumutlu

ya biz haksısız sen engelli olmadan ekpssye hazırlandığın için haklısın. işim yokta sana sinir olup sinirimi çıkaracağım birde benimde yürürken acıyor bendemi sakat oluyorum sana göre parmağına diken batsa rapor alabilirmiyim diceksin

Seninle muhatap olmak istemiyorum insan gibi yazmaya başladığıniz zaman alacaksın cevabı bencil insanlara vereceğim cevap yok benim

Sen çalıştığın ićin mi atanamadın sanirim benimle uğraşacağınıza gidin ders çalışın burada kavga ederek vakit geçirmeyin yazık gerçekten tanimadiğin insana nasıl davranman gerektiğini ögrenemediysen bu yasa kadar bu saatten sonra öğrenemezsin

Ben kardeş urlada girdim en yakın orası veriyordu diğerleri doluydu baya sonra şimdi yaşadığım yer torbalı ikinci heyet hastanede tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde giricem allah nasip ederse çok sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden kendini bilmeyenlere teşkkür ediyorum benimle uğraşarak saçma sapan konuşup sırf laf olsunndiye atlayanlarada saygılar

Kaç kare operasyon geçirdin sen hem sen ne anlarsın be kardeşim git işine

Çok teşekkür ediyorum gerçekten beni anlayan birileri olduğuna secinsim kardeşim ben nasıl yol izlemeliyim diye yardım istiyorum arkads durmadan abuk sabuk şeyler söylüyor inanın ki çok üzüldüm allah razı olsun kardeşim senden

Bİr de arkadaşlar endokrin bölümü yokmuş ne yapmam gerekiyor il sağlık müdürlüğü yaşadığım yere yönlendirdi ama endokrin bölümü yok dediler ne yapmam gerekiyor

Halenumutlu endokrin yok ise iç hastaliklar dahileye bakar durumunuza eğer illaki endokrin degerlendirme isterse doktor başka bir hastaneye sevk edebilir o bölüm için.

Bide itirazmı ettin cnm ikinci hastaneyemi yönlendirdiler seni

Endokrin niye yokki hastanede ona girsen iyidi

İlkinde maalesef olmadı canm itiraz et dediler çünkü eksik olduğunu söyllerim tetıkler yok dedim sonra il sağlık müdürlüğü kendi yaşadım hastaneye yönlendirdi sonra heyet hastanede tepecik eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirilcekmişim ama ilk gireceğim yerde endokrin bölümü yokmuş maalesef ne yapacağımı bilmiyorum 😔

Hmm itiraz etmen bozdu işi bekleseydin kendi istediğin hastaneye gidermişin şimdi il sağlık seçti sana evrakların o hastaneye gitcek

Koca izmirde nasıl yokki endokrin acep

Dahiliyeye gircen mecbur

Farklı çıkarsa 3cü hastaneye gitcen

3cü hakem hastanenin raporu geçerli olck

İtiraz işi böle bişi işte 6ay bekleseymişin kendi istediğine giderdin

Boyun kilon kaç buarada

Sayın arkadaşım onu sordum dediler ki sürekli olunca 6 ay beklemem gerekmiyormuş bana dediler ki il sağlık müdürlüğü mü bilecek biz mi eğer süreksiz olsaydı böyle yapardın dediler😔

Gerekiyo zaten geçememişinki 40ı 6ay beklicektin istediğin hastaneye giderdin

Rapor zaten düşük boşa itiraz etmişin sağlık olsun işlh alırsınız

Süreksiz olsaymiş sizin dediğiniz gibi yapmam gerekiyormuş ama benim sürekli olduğundan dolayı 6 geçse bile tekrar başvuru yapamazmişim bana böyle dediler cnm

İl sağlık müdürlüğü verdiği cevap bü bana hatta dediler ki üye olanlar bizden daha iyi mi bilecek😔

Nasıl olur il sağlıktamı istemiyor acep😦

Sürekli olduğu için raporunuz 6 ay geçsenesine gerek yok eğer süreksiz olsam 6 ay beklemem gerekmiyormuş dediler arkadaşlar

Üst Alt