Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranını yanlış hesaplamışlar! Ne yapmalıyım?

halil60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 4 ay once sişli etfal hastanesınden rapor aldım sekerden %30 troid den %10 aldım ama raporuma ıslenen oran %37 heyete gırerken aclık kan sekerım 650 dı buna ragmen %37 rapor verdıler kalan %3 ü silmısler ben raporumu ankaraya gondermek ıstıyorum nasıl ve reye gondermem gerekıyo bılgısı olan cvp yazarsa sevınırım tesekkurler

[FONT=sans-serif]arkadasllar heyet raporunu ankaraya nasıl gondermemız gerekıyo acaba bılgısı olan yazabılırmı tesekkurler[/FONT]

O rapor bir işe yaramaz, bir de sen o raporu kendin müracat ederekmi aldin iş için mi yani işkur yönlendirmesimi aldin zaten raporu Ankaraya sen gondermeyeceksin defterdarlik gönderir vergi indirimi için

Eger maluıyet felan ıse ve birikmiş 1800 gunun varsa sgk gonderıyor hastahneye gerısını Ankaraya gonderme ıslemınıde Sgk yapıyor .Fakat normal engelli raporu ıcın Saglık kurulundan heyete gırdıysenız heyette oranlar düşebiliyor. Benım sag el kol medıan Sinir % 81 mot. miks sinir %79 hasarlı fızık tedavı ortapedı oranları ıle heyette %41 olarak dusurulmus veya hesaplanmıstı. Ama gene bır hastahane saglık kuruluna felan sorun.

iett kartı cıkartmak ıcın almısdım skk pirimim 1800 gunu askın ama %37 verınce doktorlar bısey yapamadım vergı ındırımıde olmuyo galıba ankaraya gondersem sansa oran yukselırmı onuda bılmıyorum sansımı denemek ıstıyorum da ankaraya benmı gonderecem onu bılmıyorum

evet kendım gıttım hastaneye iett kart ıcın oda olmadı %40 olması lazımmıs kart almam ıcın

Ankaraya 3 ay sürüyor sonuç yukseltmezler gibi geliyor oranı başka hastaneden dene şansını derim varsa bi hastaliğin daha tansiyon falan eklettir rapora oran yukselsin

Balthazard formülü ile hesaplanıyor oran mesela yuksek oran sabit kaliyor 30 mesela 10 da aslında 6 yapiyor yani 36 hesaplayis sekli var

Üst Alt