Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranını yükseltmek için ne yapmalıyım?

cemal__1453

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar ben bişe soracağim ben raporu yukseltmek için ne yapmalılyım ve bana %20 verdiler aslında %49 olmasi gerekırken bana % 20 verdi bunu nası tekarar heyetemı gireceğim yoksa yenıdenmı dosya hazırlayacağim itiraz etmeden yenılesem olurmu? tez cevap

engelli kişileri bir anda sağlıklı sağlam insan yaparak yüzde oranlarını düşürdüler hangi gerekçeye dayanarak yüzde 49 oran olduğunu buldun eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsan elbetteki itiraz hakkın vardır

Yakında Türkiyede engelli kalmıycak:)
Her insana bi organ diye mezar soyguncuları çıkacak.
Parayla organ satımı ortaya çıkacak.
1 000 000 a kara borsa kol satılırsa şaşmam...

Ergeneokon işbaşında haberal bile organ nakillerini desteklediğine göre işin içinde derin güçler var.!.
Yapay uzva maliyet gözüyle bakan devlet hiç 200 300 binlik ameliyatı ödermi hiç?:confused:
Akıl var mantık var. Uzuv nakli olacaklar sakın ha hem sağlığınızdan olmayın. Hem birirlerinin derin emellerine alet olmayın!!!

itiraz etmekten başka bişe gelmez elinizden itiraz edin tek yol bu

bana verilen kulak sağ 29 oraninda duymuyor bu şekılde tek kulakla idare edeceğim gibi oldu kulağa verilen raporum hiç sayılmamış bile bu yuzden duşuruldu

il sağlık müdürlüğüne giderek o rapora itiraz edeceksiniz. Sizi başka hastaneye sevk edecekler...

Not: Oranlar sakatlık oranı cetveli'ne göre belirlenir ve işgücü kaybına neden olan durum birden fazla ise her biri için verilen oran balthazard formülü ile toplanır.

Üst Alt