Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranının artması ve 2022 maaşının yükseltilmesi süreci..?

adem_reis

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar engelli bı abim var 4 yıl once annem vefaat etti 2 kardesız o yuzden abıme ben bakıyorum abim 3 ayda bir son zamla ( bunada zam denılırse tabi ) 870 tl alıyor %70 uzeri olanlar ıse 1350 falan alıyor dıe bılıyorum gecen gun abimin raporlarına bakarken dıkkatımı ceken bişey oldu abimin son guncel raporu yanı 4 yıl oncekı raporu % 87 agır ozurlu yazıyor bu durumda abım 1350 kusur alması gerekmıyormu ılk raporu ıse %67 son alıdıgı ıse %87 bunun duzeltılmesı ıcın nereye basvurmam lazım ve en onemlısi ıse %87 rapuru alalı 4 yıl gecmıs ama %67 uzerınden maas verılmıs ben bu 4 yıllık farkın toplamını alabılırmyım sonucda 4 yıl eksık verılmıs bu maaş.

saygılarımla

bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma derneğine kaymakamlık a kardeşiniz veya siz bizzat müracaat ederek bilgi de alabilirsiniz elinizdeki raporu vererek maaşı yükseltebilirsinizde ama muhakkak göz önüne aldıkları rapor %67 olan rapordur o yuzden o miktar ödenmiştir ama dediğim gibi elinizdeki raporu vererek yukseltebilirsiniz

tesekkur ederım en kısa surede gıdıcem dedınız yere saygılarımla

Üst Alt