Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranının düşmesi EKPSS ile atanmama engel olur mu?

cmltürk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba 2013 yılında iş kazası geçirmiştim sol elim ortadan ampute oldu geri dikildi ama sakat kaldı kaza derecem %23 olarak belirlendi tabi bu dereceyle hiç bir şey yapamadım daha sonra Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesinde heyete girdim bana 2 yıllık %45 rapor verdiler ekpss girdim falan baktım memurluk olmayacak gibi başka iş aradım 2019 mayısta özel sektörde engelli olarak işe girdim 2019 Ağustosta raporum bitti tekrar aynı hastanede heyete girdim raporumu %36 düşürdüler itiraz ettim tıp fakültesine sevk ettiler tıp fakültesi %33 düşürdü yine itiraz ettim şehir hastanesine sevk ettiler şehir hastanesi %37 sınırsız rapor verdi. Sorum şu 4 sene geçerli ekpss puanım var 4 sene içinde atamaya hak kazanırsam memur olabilirmiyim ayrıca bu son %37lik raporda kişinin engel grubu engelli kimlik kartı ve engelli işe giriş yazıyor bu raporla engelli kadrosuna geçiş yapabilirmiyim şu an çalıştığım yerde rapor düşünce normal kadroya geçirdiler çünkü. ve son sorum duyduğuma göre engelli barajı %40 bunu %35'e düşürceklermiş cevaplarınız için teşekkür ederim

%40 altı engelli sayılmıyor, bu nedenle atamanız yapılmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

puanınız doğru 4 yıl geçerli ama atama yapılması için en az %40 engellilik istiyecek son çıkan orana göre yerleşemezsiniz yerleşseniz dahi tercihlerle evrak isteyecekler orda son rapor geçerli ilk raporu verseniz evrakta sahtecilik olacak ve buda suç teşkil eder en kötü ihtimalle başvurduğunuz hastahaneye ruhsal duygusaldanda başvurup oran alırsanız doktor kanaat getirirse puan yükselir sonuçta iş kazası geçirmişsiniz oda illaki az çok psikolojinizi bozmuştur 1 yıllık yada 2 yıllık geçici %40 üzeri rapor gelir oda sınav olsun yerleştirme olsun işinizi görür yerleşip asaletten sonra oran düşersede normal memuriyete geçirirler

bizim arkadaşada vermiyorlardı 34-35 i geçemiyordu 1 yıllık geçici verdiler ve 3 er ay psikiyatrik kontrole gitti 1 yıl sonrasında sürekli olarak verdiler raporu ve %50 küsüre çıktı oranı psikolojisi bozukmuydu evet bozuktu ama ağır engelliye girmiyor çalıştırılamayacağı alanlarda dikkat gerektirecek işler yazıyor sadece bu raporla emniyet hariç heryere atanabilir emniyette ruhsal duygusalda genelde yerleştirme zor oluyor hatta olmuyor gibi

erdogan666

psikolojide oran alabilmesi için en az 6 aylık bi kaydının olması lazım diye biliyorum.

Psikolojide oran verdikleri zaman süresiz olan rapor, süreliye dönüyor. Yani %40a tamamlasanız bile psikolojiden dolayı her yıl raporunuzu yenikemek zorunda kalabilirsiniz. Yine de bir araştırın.

Size şöyle açıklayım; en yüksek aldığınız orandan sınava girdiniz sanırım, tercih yapabilirsiniz hatta atanabilirsiniz. yalnız atandığınız kuruma evrakları teslim sürecinde zorluklarınız olur. Ekpss sınavı koşullarında ve tercih koşullarında oran belirtilmiştir. kurum sizin son aldığınız oranı kabul etmez artı atamayı da iptal edebilir.
eğer atandıktan sonra oranınız düşmüş olsaydı sorun oluşmazdı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benimde yüzde 58 2 yıl süreli raporum var. İlk tercihlere raporum yetişir diye düşünüyorum. Sınava girip ilk tercihlerde atanirsam raporum 2021 şubatta bitiyor. Ve raporum yenilendiginde yüzde 40 'ın altında kalırsam atama iptal oluyor mu

Uğur Metin

Atanırsan problem olmaz, yeniden rapor almana da gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt