Herkese merhaba 2013 yılında iş kazası geçirmiştim sol elim ortadan ampute oldu geri dikildi ama sakat kaldı kaza derecem %23 olarak belirlendi tabi bu dereceyle hiç bir şey yapamadım daha sonra Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesinde heyete girdim bana 2 yıllık %45 rapor verdiler ekpss girdim falan baktım memurluk olmayacak gibi başka iş aradım 2019 mayısta özel sektörde engelli olarak işe girdim 2019 Ağustosta raporum bitti tekrar aynı hastanede heyete girdim raporumu %36 düşürdüler itiraz ettim tıp fakültesine sevk ettiler tıp fakültesi %33 düşürdü yine itiraz ettim şehir hastanesine sevk ettiler şehir hastanesi %37 sınırsız rapor verdi. Sorum şu 4 sene geçerli ekpss puanım var 4 sene içinde atamaya hak kazanırsam memur olabilirmiyim ayrıca bu son %37lik raporda kişinin engel grubu engelli kimlik kartı ve engelli işe giriş yazıyor bu raporla engelli kadrosuna geçiş yapabilirmiyim şu an çalıştığım yerde rapor düşünce normal kadroya geçirdiler çünkü. ve son sorum duyduğuma göre engelli barajı %40 bunu %35'e düşürceklermiş cevaplarınız için teşekkür ederim