Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranınız artmışsa tazminatı yükseltilmesi için başvurabilirsiniz

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ;

Trafik kazası sonucu sakatlanıp buna bağlı olarak heyet raporu alıp tazminatınızı almış olsanız bile heyet raporunuz yükselirse aradaki puan farkının tazminatını alabilirsiniz bilginize...

[FONT=sans-serif]merhaba 2011 yilinda ozurlu oranim %18 suan 2018 9.ay oranim %30 aradaki fark nasil.hesaplanir tazminat odemesinde sigorta sirketi degil.guvence hesabi

[/FONT]
peki hocam benim %12 artisim var 2011 yilinda 52.000 tl almistim.nasil hesaplanio bugunki hesaplamami 2011 deki hesaplamami

Sizin kazasınız 2009 zaman aşımı bide hatır taşımacılığı indirimi %50 yapılmıs yani tazminatınız 52 değil 104 bin olarak görün.

52.000 cikti 25.000 odediler. kalan %12 lik farki alamazmiyim yani?

sosa sigorta benim kazada ölümde var o yuzden uzuyor sure. benim bu %12lik fark icin basvuru yapicam kazatarihi 2009 tazminat aldigim tarih 2011 suan 2018 deyiz nasil bi hesaplama olurki kimse kesin bisey demiyor

Ortopedik olarak verilmiş %36 orana mesanede gelişen sorundan dolayı eklenen %20 engel oranı tazminata eklenir mi ?

Merhaba zaman aşımınız yok ise evet 36 oranın üstünü alabilirsiniz.

Üst Alt