Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranınız ne kadar düşürüldü?

habip50

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
3
değerli arkadaşlar,
ben siyaset bilimi ve kamu yönetiminde yüksek lisans yapan engelli bir kardeşinizim. bu dönem son dönemim okulu bitirmem için bir proje ödevi vermem gerekiyor. bu ödevi de engellilerin istihdamı ile ilgili yapmak istedim.

konu "Türk kamu yönetiminde engelli istihdam politikalarının eleştirisi" olarak belirledim.

ödevin içerisinde şu bizim düşürülen raporları da yazmak istiyorum.

bu sebep den sizden isteğim işe girmeden önceki rapor oranınız ve işe girdikten sonra düşürülen rapor oranlarınızı tarihleri ile yazmanız.

örnek: 2009 yılı işe girmeden aldığım rapor oranı %60

2009 yılı işe girdikten sonra düşürülen rapor oranım %40

böylece bir istatistik verisi elde etmeyi amaçlıyorum.

ülkemizde böyle bir bilgi yok inşallah sizler aracılığıyla bu bilgiye ulaşacağım.

Degerli kardesim guzel bi konuya deginmissin.18 yildir engelli kadrosunda calisiyorum.yuzde 40 raporum vardi .sonra vergi indirimi bahanesiyle 30 dustu sonra bida denedim sansimi 22 dustu .birda denersem saglam raporu vereceklerr:) yolda halk arasinda eli bastonlu engelliyiz ama devletimiz sagolsun bizi saglam yapti .haklarimizi katlettiler.engellimisin dersen engelliyim .raporlara bakarsan engelsizim :)

Geçmiş olsun,
aynı hastane mi rapor oranınızı düşürdü?

:) ilk işe girdiğimde (18 yıl evvel) engelli raporum %50 idi. Araç almak için başvurduğumda zar zor %42 verdiler. Galiba ben de iyileşiyorum.

rapor sıkıntısı olanlar cevaplarınızı bekliyorum

@habip50
şu konuyuda ekleseniz rapor çalışmasında kişi 2010 yılından beri psikiyatri tedavi görüyor aldığı beş tane rapor var ilk 3 rapor sürekli rapor daha sonraki iki rapor yıllık rapor olarak çıkıyor nedeni ise artık kronikleşmiş kalıcı olmuş olan psikiyatri hastalığının iyileşme durumu yok ama doktorlar hiç dinlemeden iki de bir yıllık kontrolü çakıyorlar ve dedikleride şu biz 10 sene boyunca her sene heyete girsek her sene bize yıllık rapor verecekler ya devletin gönderdiği genelgeyi anlamıyorlar yada milleti mağdur ediyorlar

%40 Olan raporumu vergi indirimi icin basvurduğumda 20 düsürdüler itiraz ettim zorla %42 aldim simdi hakem hastanesine gitmeye korkuyorum 2 yil gecti ve hakem hastanesine gitmedim gitsem kesin dusek

Üst Alt