Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranlarının düşürülmesi canıma tak etti artık! [Görüş]

farmer74

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
SAĞLIK RAPORU ALIYORUM %70'LİK RAPORUM %31'E İNİYOR HADİ BUNU Bİ KENARA BIRAKIYORUM, NORMAL OLARAK İŞE GİRİYORUM, ÇALIŞRKEN SORUN YAŞIYORUM, İŞTEN ÇIKARILMAK ZORUNDA KALIYORUM.
ÖNCEDEN ALMIŞ OLDUĞUM RAPORLAR SÜRESİZ... BEN 24 YAŞINDA DELİKANLIYIM. SOSYAL GÜVENCEM YOK. YUVA KURACAM SİGORTAM YOK. NASIL BİR ADELET. NASIL BİR ANLAYIŞ! NE DEMEK BÜTÜN BUNLAR? KİMSE DUR DEMİYECEK Mİ BU GİDİŞE?
HAKLARIMIZI SAVUNMAMAIZ LAZIM. BEN HER TÜRLÜ ETKİNLİKTE VARIM. LÜTFEN BEN KİME SESİMİ DUYARAIYM YANLIZ BAŞIMA BURDAN

Oranı düşüren kuruma itiraz ediyor musun yasal yollardan?

evet bir ara itiraz etmiştim diğer bir hastaneye sevk etmişleri orda oran %31 den %35 çıktı il sağlık müdürlüğüde ANKARA ya sevk etti ama madi imkansızlardan gidemedim bu olay olalı 4 ay oldu bişeyi merak ediyorum şimdi ankaraya gitmek istesem o hakım devam edermi rapora itiraz için ?
ben şimdiye kadar sürekli gözlerimden rapor aldım ama cildim güneşe çok duyarlı tekrar başvurdum sağlık raporu almk için bu sefer cildiyeyede gittim temin beyaz olduğu için güneşe çıkamıyorum buda sosyal yaşamımı etkiliyo tüm bunlar özürlü olabilmem için yetiyoda artıyo bile askerlikten muhafım sonuçta ben bunlara anlam veremiyorum

Bekle, 2 ay sonra yeniden vergi indirimi için başvur defterdarlığa. O zaman cilt hastalığını da söyle...

ben vergi indirimi ile alakam yok yanlışlık oldu galiba

[size=12]Bencede bu gidişe bir dur demek lazım. Gün geçtikce haklarımız elimizden gidiyor.Bizde mağdur şekilde kalıyoruz umarım bu rapor işleri düzeltilirde bizde haklarımızı alırız yoksa bu gidişle asla emekli olamiyacağız....[/size]

farmer74 vergi indiriminle alakam yok demişsin,raporu ne amaçla istiyorsun kullanım yeri neresi :?:

BİZ SALIK KURUMLARINDAN RAPOR İSTERKEN AMACA YÖNELİKMİ VERİYORLAR ORANLARI. NERDE KULANILMASI ÖNEMLİ DEĞİL BEN BİR ARAYA GELİP BİRŞEYLER YAPALIM DİYORUM ÇIKALIM SOKAKLARA NE YAPILMASI GEREKİOSA YAPALIM BURDA SADECE MAĞDUR OLAN BEN DEĞİL HEPİMİZİN ŞİKAYETLERİ ORTAK SESİMİZİ DUYURALIM DİYORUM BİZ ÖZÜRLÜLERİ BU HÜKÜMET YOK SAYIYO GİBİ ÖZÜRLÜ OLMASAYDIN DİYOR SANKİ ONUDA OLAMIYORUZ YA

Üst Alt