Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranlarının düşürülmesi karşısında birlik olmalıyız

Konular
37
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ve sayın oturan boğa benim sizlerden bir ricam olacak bizler sakat olmamıza rağman rapor oranlarındaki düşmelerden kaynaklanan sorunlardan dolayı engellilik haklarımız elimizden alınıp kısıtlama getirilmiştir bizim elimizden bir nokta kadar da olsa ne geleceğini bir düşünün lütfen gelin hep birlik beraberlik içerisine girip bu rapor oralarının düzeltilmesi için elimizden ne geliyorsa yapalım...

bizleri siz yönlendirebilirsiniz sayın oturan boğa

site yönetimine çağrı!

benim site yönetiminden isteğim neden engellilerin derdine çare aranmıyor site içindeki arkadaşların yazmış olduğu konuları televizyon proğramlarında tartışılmıyor engellilerin hakları aranmıyor şu sakatlık dereceleri neden tartışılmyor kamoyuna neden sürekli bilgi verilmiyor tv kanallarına bu konu iletilsin tartışma konusu proğramı yapılsın adamın bacağının biri kesilmiş 55rapor almış raporu düşürülmüş adam tekrar itiraz etmiş rapor alırken tesedüf bende ordaydım adam daldı kurula baston deynele hangi şerefsiz düşürdü lan benim raporu ben bu bacağımı ona sokacam diye birbağırdı bunları televizyonda tartışsak daha etkili haklara sahip oluruz diye düşünüyorum ama yöntim böyle bir proğram başlatsın imkan varsa anıları ve engellilere yapılanlar çekilen sıkıntılar kamoyu bilsin belki birilerinin oy kaybı korkusu sarar yaptıklarından halk haberdar olur diye ...

arkadaşım bende bu sorunları bildiğim ve yaşadığım için bir partiye gereksinim oldugunu düşünüyorum ve kurmak için çabalıyorum ama malesef birkaç kişi dışında destek olan yok.biz 20 milyon kişiyiz en az

eğer meclise biz grup oluşturursak sesimizi anca öyle duyuyuruz.yoksa bizimle kimsenin ilgileneceği yok zaten.buda bizim birliğimizle olur

Muhammer kardeşim;

Bu isteğin Türkiye'de gerçekleşemeyecek birşey. Neden dersen, Türkiye'de engellilerin büyük bölümü kraldan çok kralcıdır ve polyannacılık oynamaya bayılırlar. Ters giden şeyleri açıkça dile getirenleri sevmezler. Bugüne kadar bir çok konuda çok ciddi eleştirilerde bulundum bu sitede, ama ne hikmetse hiç kimse haklısın doğru söylüyorsun demedi. Doğrusu bunun nedenini çok merak ediyorum. Bence bu tamamen gerçekleri dile getirmekten korkulmasındandır. Arkadaşlar; sorunlar dile getirilmeyince yok olmuyor maalesef, bunu görün lütfen...

sadeçe birilerinin rekorunu konuşmak bize fayda getirmiyo

neymiş engellileri birileri ziyaret etmiş demekle sorunlar bitmiyo konuştursunlar sıradan bir engelliyi anlatsın elinden alınan hakları bu raporlardan nasıl madur olduklarını şu anda neçe engellinin hakkı elinden alındığını hız rekorunu kıranları tebrik edeceğine birileri gelsin madur olan elinden raporları alınan hakları kasp edilen engellilere derdini sorsun

yalla çok sitiresliyim arkadaşlar bizim halimiz gerçekten ama gerçekten zor bu nasıl rapor hesaplaması yahu.

Raporlar konusunda birlikte mücadele edelim

bazı arkadaşlara göre 20milyon engelli var bazıları 10milyon diyor ama her neyse bakın ben ben bu sidedeki arkadaşlarımın yazışmalarında yani maduriyetlerinden örnek alarak kendi şahsım adına nasıl madur oluşumu ve ne zor durumda oluşumu vs gibi şeylerle bir dilekceyle başbakanlığa faks çektim gelin her birimiz bir gün belirleyelim herkez dilekcesini yazsı başbakanlığı faks yamuruna tutalım.

Mücadele edelim de ne yollayacaz nereye yollayacaz suret koyda görelim...

bilgi amaçlı

arkadaş sanırı buraya üye olan arkadaşlarımızın çoğunda internet var googleden başbakanlık faks nosunu herkez alsın çektimiz sıkıntıları maduriyetımizi rapor oranlarının düşürülmesi vs yazalım yeterki kararlı olalım.

bu memletette dayın amcan varsa işler yurur gerısı hıkaye herkes br yol tutturmus ohhhhh anlayana.............................

Üst Alt