Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sebebiyle durdurulan aylığı toplu olarak alabilir miyim?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim bakım maşım durdurulmuşdu 3 ay önce. yeni rapor al dediler yeni rapor aldım. teslim ettim büğün. acaba toplu para alabilirmiyim ödenmeyen 3 aylık. ve acaba işlemler nekadar sürer

Evde bakım aylığı ise Raporun süresi dolduğu için kesildiyse ve hemen rapor çıkarıp teslim ettiyseniz alırsınız topluca ama keyfi olarak yeni rapor çıkarmayı geçiktirdiyseniz ozaman ne olur bilmiyorum biz 2.5 aylık maaşı topluca aldıydık zaten bir şey yapmanıza gerek yok raporu teslim ettiyseniz hesabınıza yatıyor topluca bir sonraki maaş zamanında.

mustafa-toprak

kısmı bağımlıdan tekrar tam bağımlıya nasıl döndün doktorların insivatiyle mi açıklarsan sevinirim tsk

araç almak için aldıgım raporda kısmi vermişlerdi araç kullana bilir raporu idi sistemde gözükünce yeni rapor almam gerektiğini söylediler aylığım durduruldu. sonra ünüversite hastanesinde rapaor aldım taam bağımlı çıkdı. zaten daha önceki üç raporumda da agır engell hyazıyor

Üst Alt