Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sistemde güncellenmediği için 2022 yasasına tabi değil!?

Ferda.anil

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
60/c1 Primi Hazine Tarafından Karşılananlar(Yeşilkart) daha önce 2022 65 yaş yasasına tabiydi güncellenir mi?

Ferda.anil
Raparunun aslı gibidir olanini verdinmi sydvye.birde buyuk ihtimal yeni raoorun guncellene kadae 60c1 olmus.elektrik ve 2022 ayliginda devam ediyor yaziyorsa sorun olmaz diye biliyorum.yani 60c3e döner .
@mka

Derbeder_55

Raporun Orijinalini verdim yeni rapor %92 SGK ile görüştüm dedi il müdürlüğüne basvur günceletir evet şuan c-1 onu 2022 ye tabi yapmak lazım

Ferda.anil
Gecende raporun orjinalini kaybettim demistin o yuzden sordum.yeniden heyetemi girdin.yoksa hastahanenin arsivindenmi cikarttirdin raporunu.c1den c3e doneceketir buyuk ihtimal.yarin ve diger gun tekrar kontrol et e devletinden.gelismelerden haberimiz olsun bizimde.cuma gunu sydvye gidip durumunu bildir memurlar yardimci olur sana

Ferda.anil
Iyi bari heyet hemen sonuclamis raporunu .vede iyiki rapor oranin dusmemis.yeni rapor alanlarin bazilarinin oranlari dusuk geliyomus.
Oysaki hastahanenin arsivinden raporunu alip aslı gibidir olani alabilirdin

Derbeder_55

Elimde var olanı iptal Etiler baştan çıkarmak kesin gerekliydi ilk önce ki %60 yenisi %92 çıktı

Ferda.anil
Simdi aldigin rapor surekli dimi.birde 2013 oncesi sydvden once mal mudurlugu bakiyordu 2022 maaslarina.senin ilk raporun aktif olmasa bile 2011 yani suanki sydvde gorunmedigi icin iptal olmus.vede %60 olan raporun askıda kaldigi icin 2013de yeni rapor basvurusu yapmissin ve %14 ciktigi icin problem olmus.
Simdiden hayirli olsun diyelim

Derbeder_55

Evet öyle oldu bu 3.rapor son rapor artık %92 ilk rapor %60 ikinci rapor%14 dü son %92 geçerli

Şimdi baktım 60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar (2022 Sayılı Kanuna göre Aylık Alanlar (65 yaş))

E devlete eski raporumun başvuru tarihi yazıyor oysa ki yeni rapor aldım

Neden eski raporun müracaat tarihi e devlete yazıyor YENİDEN rapor aldım ama başvuru tarihi 2011 yazıyor Yeni Rapor 2021 tarihli

Zamanla güncelleniyor ekran benimde aynı şekilde sadeceeski raporum görünüyordu bir kaç ay sonra güncellendi

Ne için kullanıcaksınız bilemem ama önce telefonlada bilgi alabilirsiniz

Üst Alt