Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sonucunu erkenden öğrenmemin bir yolu var mı?

orjan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba
18 Kasım’da heyete girdim doktorları gezerken oranı sordum ancak söylemediler tabiki
1 hafta sonra gelip raporu al denildi
Ancak şeker tansiyon kalp hastasıyım
Kafam takıldı stres yaptım tansiyonum tavan 1 hafta daha beklemeden en azından olumlumu olumsuzmu öğrenmenin çaresi yokmu
Teşekkürler...

orjan

e devlet den giriş yapıp e nabız yazıp e nabıza girdiden sonra raporlar bölümüne girip ordan raporunuzu görebilrsin yapamazsan tekrardan yardımcı olayım.

Selam, kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır diyor maalesef gözükmüyor

orjan
e nabız girip raporlar bölümünden baktınız değilmi bakmışsanız en gec yarın veya bilemedin cuma güünü burdan gözükür ben heyete girip ertesi günü e nabız dan raporumun sonucunu gördüm rapor e rapor olduğu için artık hasteneye rapor almak için gitmeye gerek yok e nabızdan cıktısnı orjinaldir.

E-devlette ve e nabızda henüz görünmüyor
Hastanede erapor sistemine anında giriliyor denildi ancak şu an maalesef yok

orjan
bende dediğim gibi ertesi günü raporum e nabızda cıktı acaba yanlış yeremi giriyorsun girdiğin yerin görüntüsünü atma şansın varmı.

Bedriatak
E nabızda raporlar kısmı
E-devlette sağlık bakanlığı e imzalı yetişkin engelli raporları kısmından bakıyorum

orjan

doğru yere bakıyorsunuz gün içinde siz arada bir bakın en gec yarın görürsün raporunu e nabızda

orjan
Gerek e devlette gerekse e nabizda size verilen raporun,rapor orani belirtilmez zaten.
Yanlızca sağlık kurulu raporu diye gecer.

Bedriatak
Teşekkür ederim ilgine...

Mehmet005
Oran sadece verilecek olan rapordamı yazıyor
E-devlet veya enabızda veya internet ortamında oran gözükmüyor mu hiç bir zaman

orjan

Zaten rapor sonunuz cıktığı takdirde oranlarınız orda belirtilmiştir bugün yarın sistemde gözükür kardeşim.

orjan
Kardeşim bizim ulaşabildigimiz kaynaklarda,yani e devlet ve e nabiz'da verilen orani biz göremeyiz.
Yalnizca,rapor konusu ile ilgili ya sağlik kurulu raporu,yada ilac raporu şeklinde geçer.
Sonuc olarak bu oranlari bizler yalnica aldigimiz sağlik kurulu raporunun üstünde görebiliriz.
Şuan için bu konu ile ilgili kendinde stres yaratma,
Alacağin raporu bekle.

Halen görünmüyor
Acaba %40 altında kalınca gözükmeme gibi bir durum var mı

Rapor e-devlet ve e-nabiza yüklendiyse, Raporun içeriğini görebilmek için, PDF dosyasını bilgisayara indirmelisiniz. Indirilen pdfyi açınca engel oranı görülür.

Üst Alt