Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süreli olunca vergi indirimi de süreli mi olur?

24 nisan

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben tip2 diyebet %20 hiper tansiyon%10 Lv hiperterofisi%10 hiperlipidemi%ve son olarak sağ göz 0.8 görme kaybından %1 toplam formül hesabı %42 ile 2 yıl süreli rapor aldım ankara maliyeye gönderdim 14 ocakta ankaraya ulaşmış sorum şu : benimle aynı hastalıklardan rapor alan arkadarkadaşlar varsa raporum kronik rahatsızlıklardan alınmış hastane neden 2 yıl kontrol şartı koydu bilmiyorum bu hastalıklardan ankara süresiz gelme ihtimali varmı şimdiden teşekkürler

benimde kronik böbrek yetmezliğim var ve raporum 2 yıllık idi. Ankara vergi indirimini süresiz göndermiş , muhtemelen sizinkide süreriz gelir.

benim 5 ay sürdü , inşallah sizinki çabuk gelir.

İnşallah kardeş hayırlısıyla süresiz olur bizimkide

Arkadaşlar merkez sağlık kurulu kalp'le ilgili belge de istiyor mu raporun yanında bilgisi olan paylaşabilir mi? Mesela ekg filan isteniyor mu benim et: 60 raporda yazıyor ama ekg raporunu göndermeye çalıştım maliye memuru gerek yok dedi çıkardı

Yakın zamanda kimse bilgi paylaşmadığını görüyorum anlaşılan son 1 ve 2 ay fazla rapor alan yok sayı azaldı inşallah ankaradan raporlar az kişi olduğunu tahmin ettiğim için erken onaylanır raporlar

arkadaşlar merhaba ben daha yeni heyete girdim uyku apnesinden %35 bel fıtığından %8 ve aşırı aktif mesane sendromundan % 10 oranlarında olmak üzere toplamda %53 ile Ankara ya gönderildi heyette raporun kontrollü olduğu söylendi.Sormak istediğim rapor nekadar zamanda onaylanıyor 31 sene 10200 primim var rapor Ankara dan sürekli gelebilirmi oranı tahmini ne olabilir kontrollü gelirse sonrası için nasıl bir yol çizeceğiz.açıklama yapanlara şimdiden teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın.

Üst Alt