Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süreli vergi indirimi süresiz olursa emekliliği nasıl etkiler?

ozerkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ankilozan spondilit hastasıyım aynı zamanda kalp kapakçık problemim var.% 46 rapor aldım.vergi indirimine basvurdum. % 45 olarak devamlı olarak onaylandı.yalnız raporumun suresi 2 yıl kontrol demişler. Bir sorum olacak bugun itibariyle emekliliğe basvurdum..sgk benden kontrol istermi?

Normalde istemez ama kesin isteyemez diye bir kural da yok.

cuma günü sgk mallük servis şefiyle konuştum esas olan vergi indiriminin üsürekliligi dedi

2008 öncesi girişlilerdrin erken emekliliğinde esas alınan belge elbette vergi indirimidir.
Ancak belirttiğim konu, sgk nın herkesi her şartta istediği zaman kontrole çağırma yetkisi vardır.
Yani olur da gel kontrol var derse yok ben almıyım diyemiyoruz.

teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

iyi akşamlar benim 2008 de aldıgım vergi indirim raporum %48 sürekli ama yeni aldığım hakem heyet raporu da %48 yalnız bu rapor 2 yıllık pirim dolmasına 60 gün var emeklilik süresinede 4 yıl var bu raporlar yeterlimidir sizce yoksa yenisini isterlermi

kalua33
Bir kez aldığınız sürekli vergi indiriminiz varsa sonradan başka amaçla alınmış rapor onu etkilemez.
Emekliliğinizde yeni rapor istenmez.

Üst Alt