Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önemli vergi indiriminin süreli veya süresiz olması önemli olan budur emekliliğe bir zarar gelmez süresiz ise zaten aksi bi durum olsa sgk evrak gönderir rapor yenileyin diye
Ama vergi indirimi ile emekli olduktan sonra başka bir vesileyle düşük oranlı yeni bir rapor alırsanız ve o rapor sgk tarafından fark edilirse, emekliliğiniz için kontrol muayenesi talebi ortaya çıkabilir. Önemli bir risktir...
Benim de vergi indirimim süresiz fakat raporum 2 senelik süreğen(kronik) ilerleme durumu var, engelli kimlik kartı için başvurduğumda kimlik kartının süreli çıkacağını söylediler.
Emeklilik için bu ay sonunda başvuracağım emekliliğim kontrolsüz süresiz onaylanıp bağlanırsa sadece kimlik kartı ve toplu taşıma kartı için rapor çıkartmayı düşünüyorum ancak bu sefer sadece asıl rahatsızlığım olan ortopedik başvurmayı düşünüyorum, deride egzemalarım bazen geçip bazen geçmiyor uzun süre kalıyor %5 gibi bir oranı vardı, raporum %86 fakat deriyi katmazsa %85 gibi bir oran oluyor.
Sorum şu: Eğer bu raporu "şahsi olarak başvurup yenilersem" %1 düşüş bile olsa, hastane yine de SGK'ya yolluyor mu? bu sefer süresiz veya tekrar 2 sene süreli olabilir ancak kimlik kartı istiyorum sizce ne yapmak gerekir, süreğen (Kronik) rahatsızlığa süreli kimlik kartı veren devlet için uğraşıyorum biraz saçma bir durum değil mi?