Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sürem doluyor. Ne zaman yeni rapora başvurmalıyım?

lider77

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Bülent abi merhaba, benim raporum 3 yıllık verildi raporun yenilemem için rapor süresinin dolmasımı gerekiyor yoksa kurula daha öncedenmi başvurmalıyım yardımlarını rica ederim.

Bülent abi slm şimdi benim raporum 3 yıl süreli verildi kuruldan 2023 temmuz ayında süresi bitiyor. onun için yazmıştım

lider77

SGK mı kontrole çağırdı? Bir kurum "3 yıl sonra gel" mi dedi yoksa rapor süresi dolunca kendin mi yenilemek istedin?

Ben yenilemek için başvurucam emekli değilim

OturanBoğa

rapor süreli buna istinaden süreli emeklilikte sgk mi çağırıyor ben gitsem önceden 2-3 ay öncesi olmuyor mu?

hanifeaydin

Raporun süreli olmasının hiç bir önemi yok. Rapor süreli de olsa sgk emeklilikte kontrol istememişse, kontrol yok demektir.

bana gelen bir bildirim yok yazılı evrak yok sıfır , işyerinde sorun çıkmaması için sordum ve cimere yazınca dosyamda bu çıkmış """""""talebiniz üzere dosyanızda yapılan inceleme neticesinde 16.11.2023 tarihli kontrol muayenenizin bulunduğu tespit edilmiştir. Bilgi edinmeniz hususunu rica eder iyi günler dileriz."""""" yani bize gelen bildirim olmasa da var dosyada kendimiz öğreniyoruz....daha var iki üç ameliyat daha oldum yeni raporun %200 çıkması gerek bunu da süreli yaaprlarsa allah belalarını versin

Bülent abi günaydın, benim raporum 2023 temmuz ayında süresi bitiyor emekli değilim vergi indirimim var Raporumun yenilenmesi için nezaman baş vurmam iyi olur?

Merhabalar ben de bi soru sormak istiyorum. Benim raporum sureliydi. Bakanlik uzatti ama araliğin sonunda bitiyor o surede heyet randevusu almaya calisiyorum ama heryer dolu napicam isyerinden de rapor icin baski var napicam fikri olan var mi?

OturanBoğa

Abi selamlar yukarı da ki cevabında (Raporun süreli olmasının hiç bir önemi yok. Rapor süreli de olsa sgk emeklilikte kontrol istememişse, kontrol yok demektir.) demişsin bunu nerden görebilirim kontrol istedi mi istemedi mi raporum 2 yıl süreli emeklilik devamı için rapor yenilemek şart mı ?

Süreli sağlık kurulu raporum bitiyor.

Merhabalar, 22.07.2023 günü 3 yıllık sağlık kurulu raporum bitiyor. raporumu yenilemem gerekiyor. kurul tarihini önceden alsam oluyormu* yoksa 22 sinden sonrayamı almam gerekiyor. tecrübesi olan varmı?

Engelli raporu için randevunu alıp başvurabilirsin sorun olmaz.
E devlet ten e nabız üzerinden engelli heyet için talep oluşturursanız randevuyu daha kolay alırsınız.7/24 şıkkını işaretleyip mesajlarınızı açık tutun.hangi hastaneye gidecekseniz ondan talep oluşturursanız daha kolay randevu alırsınız.

Rapor yenileme işlemleri hk

Arkadaşlar selamlar, 2020 yılında aldığım sağlık raporu.Temmuz 22 de biityor. ayrıca vergi indirimimde var. rapor yenileme için kurul randevusu aldım.bana öneriniz olurmu diyecektim teşekkürler,

Üst Alt