Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sürem ve atama çakışıyor! Bu durumda beni neler bekliyor?

TerraCotta

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
08.09.2014 tarihinde 3 yıllık rapor sürem bitiyor. 08.09.2014 tarihinden sonra atamam olursa bu süreç içinde yeni bir rapor "alamadığımı" farzedersek, atamam oldu diyelim kanımca muhtemelen bir problem oluşacak. Atamamın olduğu kurum beni yeni bir rapor almam için bekleyecek mi? Bu durum hakkında bilgi verebilecek birisi var mı acaba?

Her şey üst üste geldi. Üni. kayıtları, EKPSS atamaları ve rapor süresi :/

Bursa'daki tüm devlet hastânelerini telefonla arayın. En erken rapor târihi verecek olan hastâneye başvurun. Raporunuz en geç iki, en erken bir hafta içinde çıkacaktır. Kuruma başvurana kadar raporunuzu mutlaka alırsınız. Sorun etmeyin. İyi tercihler dilerim.

Cevabınız için minnetarım, teşekkürler. Eğer sizde tercihte bulunacaksanız size de iyi tercihler dilerim.

gemlikteki hastanelerin rapor işini daha çabuk verdiklerini duydum bilginize, bu arada üniversiteniz uludağ üniversitesi mi acep ?

caner_1616;

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Hayır Eskişehir Anadolu.

Üst Alt