Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresi doldu ama heyet toplanmıyor. Engelli maaşım kesilir mi?

Rukenamin

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 6 haziranda rapor süremiz doluyor biz yeni rapor için başvuru yaptık kurul toplanmıyormuş toplanınca çikacakmış peki bizim maaşimiz kesilecekmi devammı edecek

Raporunuz süreli miydi ? Rapor tekrar çıkarsa maaşınız da devam eder.

Arkadaşlar herkes bilmeden yorum yapıyor arkadaşım yazmış rapor çıkarsa maaş devam eder diye dabiki rapor çıkarsa devam eder ama kardeşim ben şu an heyete giremiyorum rapor alamıyorum maaşım kesilir mi diye soruyor kesilir kardeşim ama bakan Mayıs sonuna kadar raporlar geçerli dedi yine kurban bayramına kadar veya y 8 aya kadar uzatirsa 2 ay daha maaş alın yine kesilir sonra roporunu. Cikarirsin

Sanırım sağlık kurulları 1 Haziran itibariyle toplanmaya başladı çünkü ben 3 Haziran tarihine randevu aldım. MHRS üzerinden kontrol et istersen, randevular açılmış.

Biz başvuru yaptık herşey tamam sadece rapor için heyet toplanacakmış artık gelmeyin çözgerden bakın dediler demek istediğim Mayıs tamam da bizim rapor 6 haziranda bitiyor onu merak ettim

Rukenamin

Saglık kurulu açilmadan başvuru yapiliyormu aceba bizmde 12 haziranda rapurmuz bitiyor bilgi verbilirmisniz

Yeni genelgeye gore sureli raporlularin normalde haziran basi bitiyordu .ama bakanin aciklamasiyla bir dahaki duyuruya kadar suresi dolan raporlar gecerliligini koruyacak

Üst Alt