Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresi dolup 2022 maaşı kesildiğinde ödemeyi toplu alabilir miyim?

tugay66

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba benim bir sorum var rapor süresi dolumu nedeniyle maaşım kesildi engelli yeni rapor çıkardım 5 ay ödeme alamadım bu sürede 5 ayın ödemesini birden alabilir miyim ?

Benimde aynı şekilde oldu ancak sonra aldığım raporum %70 ı geçti toplu alırmıyım alırsam oran değişimi yansır mı

tugay66
yeni raporu, rapor dolum süresınden ne kadar sonra verdınız.raporu aldıgınız tarıh değil aldıktan sonrakı tekrar başvuru tarıhınden ıtıbaren bırıken varsa alırsınız yoksa alamzsınız

bttrcp
daha önce %70 den az iken 433 lira alırken şimdi %70 üzeri oldugu için 650 lira alırsınız rapor yüzdesi yükseldıgı için maaşda yükselir.%40 - %69 arası 433lira, %70 -%100 arası 650 lira alıyor

Ödemem e devlet üzerinden yattı görünüyor fakat şimdi ptt ye gittiğimde alamıyorum

tugay66 bakmayın orda görünen paraya ödemeler her ayın beşinde başlıyor oda doğum yılın son rakamına göre veriliyor

-mka peki raporum süre dolumu nedeniyle feshedildi yazıyor e devlette yenisi verildiği zaman geçen suredeki para toplu alınabilir mi

Selam benim çocugum engeli %97 aldigi 2022 maaş 09 01 2019 tarih 433.68 neden az aldii

18 yaş altı olduğu için dir zam için diyorsanız zam şubatta bu ayın farkıyla beraber

Üst Alt