Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresinin bitiminden 1 yıl önce yeni rapor için başvuru yapabilir miyim?

Hande Demir

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

Engel raporumun süresinin bitmesine 1 yıl kaldı fakat ben tekrardan başvuru yapmak istiyorum bu mümkün mü?

• Mümkünse eğer öncelikli olarak hangi devlet kurumuna gitmem gerekiyor? Ya da direkt hastaneye gitsem yeterli olur mu?
  • Gitmeden önce iptal edilmesi gereken herhangi bir şey var mı?

Çevremde konu ile alakalı pek kimse olmadığından dolayı değerli bilgilerinize danışmak istedim arkadaşlar.
Sağlıklı günler.

Hande Demir
raporu ne için kullanacağınız önemli tabi gidebilirsiniz rahatsızlıklarımda artış var veya yeni rahatsızlıklarım diyerek rapor yenileyebilirsiniz daha önce raporunuzu aldığınız hastanenin sağlık kurulundan randevu alın tabi daha kolay olur diye istediğiniz bir hastanede olabilir. yanlız son rapor geçerli olur unutmayın oran düşerse diye söylüyorum.

Engelli raporuna tekrardan nasıl başvuru yapabilirim?

Merhabalar, şu an mevcut %40 engel raporum var ama taşındığımdan dolayı (aynı il içerisindeyim) farklı bir hastaneden tekrardan başvuru yapmak istiyorum bunun için kendim gidip o hastaneden randevu alıp başvuru yapabilir miyim yoksa herhangi bir devlet kurumuna önceden gidip herhangi bir işlem yaptırmam gerekir mi?

Hande Demir

Bir sevke gerek yok. Dilediğiniz yetkili hastaneden engelli raporu alabilirsiniz. Ama dikkat! Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın! Yeni rapor eski raporunuzu geçersiz kılar.

Merhaba ,
Yeni rapor eski raporu geçersiz kılıyorsa,
Raporun süresi bitince geçersiz olmuyor mu?

OturanBoğa

Öncelikle cevabınızdan dolayı teşekkür ederim merak ettiğim diğer bir konu ise randevu durumu. Bana yakın olan hastaneye MHRS sistemi üzerinden Sağlık Kurulu randevusu almak istiyorum ama uygun randevu mevcut gözükmemekte. MHRS'de bu işleyiş nasıl oluyor acaba? Telefon ile ön kayıt yapabiliyor muyuz randevu boşluğu olduğunda bana geri dönüş yapmaları veya otomatik randevu oluşturmaları için? Veya sistem saat kaç gibi sıfırlanıyor o saatlerde kontrol edelim? Konu ile alakalı bilginiz var mı acaba?

Üst Alt