Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rapor süresinin bitimine kaç ay kala raporu yenilemek için hastaneye gidebilirim?
Hocam acaba sistem mi değişti anlamadım. Eskiden evrakı alıp doktor doktor gezerdik. Sonra kurula teslim ederdik. Şimdi kuruldan protokol no almamız gerekiyor deniliyor. Doğru mu acaba? Forumu da inceledim ama yeni rapor alma ile ilgili yönlendirecek bir yazı bulamadım. Hastahanedekiler "yaklaşma" demekten başka bir şey yapmıyorlar.
Kurul dediği sekreteryadan protokol numarası almayı kastediyorlardır. Her şey aynı olacaktır bu açıdan. Sadece işler çok uzar o kadar. Ya da güncel bir gelişme olursa zaman içerisinde öğreneceğiz.
Bende bugün SGK kurumuna gittim kontrol muanesine gireli 2 ay oldu 18,06,2020 maaş kesilecek ne zaman gelir dedim 1 yıl die bekleyen var dedi mumkunmu böyle bişey anlamadım şimdi bir yıl sonra rapor onaylanırsa geriye dönük 1. Yıllık maasmi alacam
Geçen hafta çocuğu götürdüm doktorları gezdik evrakları teslim ettik yarın heyet günü hastane cuma günü aradı salı günü gelmeyin Eylül başında gelip raporunuzu alabilirsiniz dediler ben kendimde Haziran da aldım Haziran ayında dan beri heyet oluyor.