Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresinin bitimine kaç ay kala raporu yenilemek için hastaneye gidebilirim?

asliölge

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Ekimde bitecek ama maaşım kesilmemesi için kaç gün ya da kaç ay önceden başvursam heyete girip raporumu uzatabilirim?

asliölge

3 ay önce gidebilirsin. Ama sen şimdiden başvur ve heyete gün almaya çalış. Zaten aylardır heyetler toplanmıyor. Çok iş birikti.

serhatbas

Bence mümkün değil. 3 aydır normal işlemeyen hastane sisteminin yeniden çalışmaya başlaması zaman alacaktır.

OturanBoğa

Hocam acaba sistem mi değişti anlamadım. Eskiden evrakı alıp doktor doktor gezerdik. Sonra kurula teslim ederdik. Şimdi kuruldan protokol no almamız gerekiyor deniliyor. Doğru mu acaba? Forumu da inceledim ama yeni rapor alma ile ilgili yönlendirecek bir yazı bulamadım. Hastahanedekiler "yaklaşma" demekten başka bir şey yapmıyorlar.

serhatbas

Kurul dediği sekreteryadan protokol numarası almayı kastediyorlardır. Her şey aynı olacaktır bu açıdan. Sadece işler çok uzar o kadar. Ya da güncel bir gelişme olursa zaman içerisinde öğreneceğiz.

Bende bugün SGK kurumuna gittim kontrol muanesine gireli 2 ay oldu 18,06,2020 maaş kesilecek ne zaman gelir dedim 1 yıl die bekleyen var dedi mumkunmu böyle bişey anlamadım şimdi bir yıl sonra rapor onaylanırsa geriye dönük 1. Yıllık maasmi alacam

Raporumun süresi bitiyor, Covid'den dolayı sanırım ertelenme olayı olmuş, doğru mu?

Maasim kesilmemesi icin onceden randevu alıp yeniletecektim ama sanirim covid den dilayi randepvu verilmyomus diye duydum

Doğrudur raporlar ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacaktır.

Geçen hafta çocuğu götürdüm doktorları gezdik evrakları teslim ettik yarın heyet günü hastane cuma günü aradı salı günü gelmeyin Eylül başında gelip raporunuzu alabilirsiniz dediler ben kendimde Haziran da aldım Haziran ayında dan beri heyet oluyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asliölge
duydumu boş geç.bian önce ara .yasaklar başlamadan raporunu yenılemeye bak işini sağlama al.

rapor yenilenme tarihinden ne ladar once aldiniz ?

nereden duydunuz? nerden takip edebilirim?

randevu veriliyorsa alayim ben uzatılmış diye duydum da ondan

asliölge
Yeni bir rahatsızlık ortaya çıktığı için dilekçe verip 3ay önce girdim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt